93 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Márton napi Vigasságok
Márton napi Vigasságok
Zalaegerszeg, 2022. november 12.
A zalaegerszegi eseményen a liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek legfinomabb újborait sorakoztatja fel a látogatók számára. Aki szeretne Márton napkor jól szórakozni, annak ez egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség.
bővebben
Társasjátékok Ünnepe
Társasjátékok Ünnepe
Budapest, 2022. november 12 - 13.
Novemberben ismét a társasjátékokról szól minden a fővárosban. Már hagyományos módon a játékkedvelő közönség nagy örömére sokadik alkalommal rendezik meg a társasjátékok ünnepségét, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.
bővebben
Legalja fesztivál
Legalja fesztivál
Vámosgyörk, 2022. november 12.
A Heves megyei településen újból megrendezik a több, mint 15 éves múlttal rendelkező programsorozatot. A rock kedvelői már jól ismerik a vámosgyörki eseményt, mely remek lehetőséget nyújt a stílus rajongóinak a kikapcsolódásra, a fáradt gőz kiengedésére.
bővebben
Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2022. november 12 - 13.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2022. november 18 - 20.
A Ponty Show egy igazi horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat, az eredményesebb peca
bővebben
Könyvszalon
Könyvszalon
Győr, 2022. november 18 - 20.
Győrben minden a könyvekről szól az idén is. Várnak minden kedves látogatót a könyvszalonba, ahol számos program és meglepetésre számíthatnak a betérő könyvimádók. Sőt, a könyvek mellett más kulturális rendezvények is bővítik a programsorozatot.
bővebben
Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2022. november 23 - 24.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata, 2022. november 26.
Az őszi és téli időszak a vadludak vonulásáról is szól, amelyre évről évre többen kíváncsiak. A vizek városában megtartott eseményre ebben az évben is érdemes lesz kicsiknek és nagyoknak is kilátogatniuk.
bővebben
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Budapest, 2022. november 30 - december 4.
Aki nem tudná, ez egy rengeteg filmet felvonultató rendezvénysorozat, amely bemutatja a zsidóság élettörténetét, valamint kultúráját, amely minden évben egyre több látogatót vonz a mozivásznak elé. Az évek során a legjobb alkotások kerülnek bemutatásra.
bővebben
Kékesi Alfa Romeo Találkozó
Kékesi Alfa Romeo Találkozó
Gyöngyös, 2022. december 11.
A lombkoronájukat lehullajtott fák, a hófödte táj, a magaslaton beszippantható friss levegő, és rengeteg Alfa Romeo. Ez mind ott lesz a kékesi találkozón, ahová egy közös összejövetel miatt gyülekeznek az olasz autófajta tulajdonosai.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner