93 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Maratonman
Maratonman
Balatonfüred, 2022. október 29.
Gyönyörű környezet, Balaton-part és talán a legfontosabb, az egészség áll a középpontban ezen a balatonfüredi sportnapon. A maratont kényelmesen, szép környezetben, tökéletes szervezés mellett teljesíthetik a nevezők.
bővebben
Terepfutó Fesztivál
Terepfutó Fesztivál
Püspökladány, 2022. október 29.
Ha október, akkor terepfutás, méghozzá a Hajdú-Bihar megyei településen, ahogy az már lenni szokott. Több, mint öt éve, hogy minden ősszel megrendezik a szervezők a püspökladányi terepfutó napot a sportolni vágyóknak. A futás öröme sokak számára nyújt boldogságot.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Budapest, 2022. október 29.
A Hősők tere ad otthont újra ennek a rendezvénynek, ugyanis idén is birtokba veszik a töklámpások, melyek egy jótékonysági esemény részesei. A sokoldalú és sokakhoz szóló programsorozat az idén is megrendezésre kerül. Nem kétséges, hogy az ősz egyik legjobban várt tökös
bővebben
Harmonika fesztivál
Harmonika fesztivál
Pécs, 2022. október 30.
A pécsi harmonika feszt Arnold János és Radics Márk emlékére kerül megrendezésre. Az eseménysorozat minden évben lehetőséget nyújt a harmonika kedvelőinek, a harmonikásoknak az összejövetelre színvonalas keretek között.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A gitár a húros hangszerek csoportjába, azon belül is a pengetősek közé tartozik. Valamikor a 15. század körülire datálható a megjelenése, bár persze elődei már az ókorban is használatosak voltak az emberek szórakoztatására.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Whisky Show
Whisky Show
Budapest, 2022. november 5 - 6.
A fővárosban ismét elkezdődik valami különleges gasztronómiai életérzés, mely a legfelsőbb szintekig is elér. A hagyománynak számító rendezvény az idén is megnyitja kapuit a whisky-t fogyasztók számára. A leghíresebb márkák termékeit is végig kóstolhatja a betérő
bővebben
Országos Természetgyógyász Napok
Országos Természetgyógyász Napok
Kecskemét, 2022. november 5 - 6.
Az esemény célja, hogy minél szélesebb réteg figyelmét felhívják a betegség megelőzés fontosságára, az egészségmegőrzésre, valamint az embereket közelebb hozza a természetgyógyászati módszerekhez és megismertesse őket velük.
bővebben
VERZIÓ Dokumentumfilm Fesztivál
VERZIÓ Dokumentumfilm Fesztivál
Budapest, 2022. november 8 - 20.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová mind többen érkeznek évről-évre. Sikeres és népszerű filmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2022. november 10 - 11.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több szakmai téma kerül feldobásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner