93 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Gesztenye Liget Fesztivál
Gesztenye Liget Fesztivál
Pécs, 2022. október 6 - 8.
Pécsett rendezik meg a már hagyományosnak nevezhető programsorozatot, amelyen számtalan kulturális és szórakoztató programmal találkozhat a kilátogató érdeklődő. Minden korosztályt újfent várnak a szervezők.
bővebben
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest, 2022. október 6 - 7.
Egyik év sem telhet el számítástechnikai rendezvény nélkül, mely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági eseménye, a több napos budapesti fesztre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Budapest Design Week
Budapest Design Week
Budapest, 2022. október 7 - 16.
Idén tizenkilencedik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb designeseményét, a Budapest Design Weeket. A szakma szereplőit és a nagyközönséget 2022. október 7-16. között a Találkozások terei – építészet és design témájára reflektáló kiállítások,
bővebben
Tuning és Retro fesztivál
Tuning és Retro fesztivál
Budapest, 2022. október 7 - 9.
A budapesti Vasúttörténeti Park 10 hektáros területe egy rendhagyó eseménynek ad otthont. Szeretettel várják a látogatókat egy igazán látványos és izgalmas programra, fővárosunk zöld övezetébe.
bővebben
Salsa fesztivál
Salsa fesztivál
Szeged, 2022. október 7 - 9.
Dél-Alföld legnagyobb települése egy kis időre a karibi szigetország különleges világát tárja az érdeklődő látogatók elé. Kuba zenei kultúrájához szorosan hozzátartozik a rumba, a habanera, és a modern csacsacsa, salsa, valamint mambó. Nem véletlen hát, hogy ezek csodálatos
bővebben
Mindszent Havi Mulatság
Mindszent Havi Mulatság
Bodrogkeresztúr, 2022. október 8.
A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron minden év októberében rendezik meg a mulatságot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. A több napos rendezvény kulináris élményekben gazdag, az elmúlt évekhez hasonlóan.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Balatonboglár, 2022. október 8.
Balatonbogláron, azon belül is Szőlőskislakon ősszel ellepik a tökök a falut. Az októberi rendezvényen gyönyörű töklámpások fényében tündököl majd a település. Az egyik legkedveltebb esemény a környéken, hiszen igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden
bővebben
Világsakkfesztivál
Világsakkfesztivál
Budapest, 2022. október 8.
Október ismét a sakk hónapja lesz Budapesten, hiszen ismét megrendezik a következő Világsakk programsorozatot. A rendezvény egynapos, mely egy misztikus világot mutat be, melyet a sakk takar. Sok érdekes programmal minden korosztályt várnak.
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2022. október 8.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztronómiai és kulturális programsorozat minden korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2022. október 8.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner