140 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Márkafüggetlen autóstalálkozó
Márkafüggetlen autóstalálkozó
Etes, 2022. augusztus 27.
Nem kell tovább várni, újra itt az esemény, melyre minden autófan lázasan készült a nyáron. Remek alkalom az értékes időtöltésre, hiszen itt csupa olyan ember lesz jelen, akik ismerik autóik minden csínját-bínját. Információból, tapasztalatcseréből, tuningból és
bővebben
Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2022. augusztus 27.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól mondja, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat minden traktor tulajdonos. Legyen új vagy régi, itt jó helye lesz! Aki magabiztosan tud trükközni az óriási járgánnyal, a
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2022. augusztus 28.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
BuSho Filmfesztivál
BuSho Filmfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 30 - szeptember 4.
Kevesen tudják, hogy a filmfeszt elnevezése a busójárásra utal, mely a fővárosban a rövid filmek kedvelőinek nyújt kellemes programlehetőséget.
bővebben
SzeptEmber Feszt
SzeptEmber Feszt
Budapest, 2022. szeptember 2 - 4.
Az ősz egyik programja a sokak által kedvelt Szeptemberfeszt, mely egy gasztrokulturális fesztivál. Valamennyi korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A Népliget ismét megnyitja kapuit a látogatók előtt. Egész napos programokból válogathat a betérő vendég.
bővebben
Bányásznapok
Bányásznapok
Dorog, 2022. szeptember 2 - 4.
Többnapos rendezvénysorozattal várják a szervezők a kikapcsolódni vágyókat. A település koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel és vidámparkkal fogadja a látogatókat, ahol sztárvendégek fokozzák a hangulatot.
bővebben
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Olaszfalu, 2022. szeptember 3.
A Veszprém megyei településen egy teljes napon keresztül minden a burgonyákról fog szólni. A magyar konyha egyik legkedveltebb zöldsége, számos felhasználási módja ismert, megszámlálhatatlan krumplis étel készíthető belőle, s rengeteg étel kiegészítője lehet.
bővebben
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertőszéplak, 2022. szeptember 3 - 4.
Többnapos rendezvényre várják a látogatókat, ahol a program elsődlegesen a segítő kutyák munkáját népszerűsíti, de fontos helyet kapnak a kutyás sportok is az eseményen. Érdekes kilátogatnia a helyieknek és a környékbelieknek egyaránt.
bővebben
Aranykút fesztivál
Aranykút fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 3.
Valódi családi programmal készülnek az Aranykút utcai játszótéren, a fővárosban. A budapesti rendezvény zenés programokkal, finom falatokkal és további érdekességekkel várja a látogatókat. Az esemény remek kikapcsolódást kínál mindenkinek.
bővebben
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Mosonmagyaróvár, 2022. szeptember 3.
A település tárt karokkal vár minden autó fant, kiváltképp, akik a veterán járművek szerelmesei. A városban már nem először kerül megrendezésre ez az összejövetel, hisz minden évben hatalmas látogatottságnak örvend.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner