140 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Georgikon Lovas Napok
Georgikon Lovas Napok
Keszthely, 2022. augusztus 20 - 21.
A Zala megyei településen kerül megrendezésre a lovak szerelmeseinek eseménye, mely számos programmal szolgál a lovak rajongóinak. Sokszínű és változatos rendezvény várja az érdeklődőket, mely több napon át tart. A programok ingyenesen látogathatóak.
bővebben
Legyen Tánc! Fesztivál
Legyen Tánc! Fesztivál
Füzesabony, 2022. augusztus 20.
Aki ropni akarja, ne hagyja ki ezt a fantasztikus füzesabonyi programot. Egy olyan fergeteges hangulatú esemény várja az érdeklődőket, ahol táncol kicsi és nagy, lesz néptánc és táncház, vérpezsdítő flamenco, esti koncert és sztárfellépő.
bővebben
Szenkeparti Nagyvásár
Szenkeparti Nagyvásár
Penyige, 2022. augusztus 21.
A Szabolcs-Szatmár–Bereg megyei Penyigén az idén is vásári lesz a hangulat. Az esemény ismét megrendezésre kerül, mely egy olyan hagyományőrző rendezvény, ahol a térség jellegzetes hagyományait elevenítik fel a résztvevők.
bővebben
Airshow Repülőnap
Airshow Repülőnap
Budaörs, 2022. augusztus 21.
Egész napos programmal várja a látogatókat a budaörsi Airshow, amely a repülőtéren kerül megrendezésre. Az esemény minden látogató számára ingyenes. Változatos programokkal találkozhat a földön és a levegőben egyaránt a betérő vendég.
bővebben
Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2022. augusztus 24 - 28.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros találkozó minden érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Aquaticum Strandfesztivál
Aquaticum Strandfesztivál
Debrecen, 2022. augusztus 24.
A debreceni Aquaticum strandon egy különleges nap kerül megrendezésre, melyre a szervezők hatalmas szeretettel várják a bulizni és strandolni vágyókat egyaránt. A helyszín páratlan, ugyanis oly sok medencével és extrával felszerelt a strand, hogy felsorolni is nehéz volna.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Magfalva, 2022. augusztus 25 - 28.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Off Road Fesztivál
Off Road Fesztivál
Gyenesdiás, 2022. augusztus 25 - 28.
Aki viszolyog a sártól, annak nem feltétlenül ez az ideális rendezvény. Ellenben, aki szereti az autókat, a sebességet és nem zavarja a sár, annak igazi off-road életérzésben lehet része. Aki kilátogat az eseményre, annak hatalmas élményben lesz része, különösen, ha csatlakozik
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2022. augusztus 26 - 28.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Éjjel-Nappal Nyitva
Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2022. augusztus 26 - 28.
Minden évben nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztronómiai programokat is kínál. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner