304 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2022. augusztus 20 - 21.
Kiemelt rendezvénnyel vár minden kedves vendéget Kunmadaras település. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
Parázs Varázs
Parázs Varázs
Dunaújváros, 2022. augusztus 20.
A rendezvény a társas kapcsolatok erősítésére, a szórakozásra és a családokra fordít nagy hangsúlyt. A több éve megrendezésre kerülő dunaújvárosi családi hétvégére egyre több család szokott kilátogatni.
bővebben
Floriana Nap
Floriana Nap
Csákvár, 2022. augusztus 20.
A csákvári pihenőpark ismét átalakul az augusztusi ünnepek idejére. A kézműves falu újra megnyílik és minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2022. augusztus 20 - 28.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, amely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén több napon keresztül érdekes programok várhatók.
bővebben
Falunap és Főzőfesztivál
Falunap és Főzőfesztivál
Vezseny, 2022. augusztus 20.
Vezseny községe az idén is megtartja a Falunappal egybekötött főzőversenyt. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendezvényre minden érdeklődőt várnak. Garantált kikapcsolódásra számolhat mindenki, aki ellátogat a vezsenyi helyszínre.
bővebben
Georgikon Lovas Napok
Georgikon Lovas Napok
Keszthely, 2022. augusztus 20 - 21.
A Zala megyei településen kerül megrendezésre a lovak szerelmeseinek eseménye, mely számos programmal szolgál a lovak rajongóinak. Sokszínű és változatos rendezvény várja az érdeklődőket, mely több napon át tart. A programok ingyenesen látogathatóak.
bővebben
Legyen Tánc! Fesztivál
Legyen Tánc! Fesztivál
Füzesabony, 2022. augusztus 20.
Aki ropni akarja, ne hagyja ki ezt a fantasztikus füzesabonyi programot. Egy olyan fergeteges hangulatú esemény várja az érdeklődőket, ahol táncol kicsi és nagy, lesz néptánc és táncház, vérpezsdítő flamenco, esti koncert és sztárfellépő.
bővebben
Szenkeparti Nagyvásár
Szenkeparti Nagyvásár
Penyige, 2022. augusztus 21.
A Szabolcs-Szatmár–Bereg megyei Penyigén az idén is vásári lesz a hangulat. Az esemény ismét megrendezésre kerül, mely egy olyan hagyományőrző rendezvény, ahol a térség jellegzetes hagyományait elevenítik fel a résztvevők.
bővebben
Airshow Repülőnap
Airshow Repülőnap
Budaörs, 2022. augusztus 21.
Egész napos programmal várja a látogatókat a budaörsi Airshow, amely a repülőtéren kerül megrendezésre. Az esemény minden látogató számára ingyenes. Változatos programokkal találkozhat a földön és a levegőben egyaránt a betérő vendég.
bővebben
Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2022. augusztus 24 - 28.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros találkozó minden érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner