308 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Salsa fesztivál
Salsa fesztivál
Szeged, 2022. október 7 - 9.
Dél-Alföld legnagyobb települése egy kis időre a karibi szigetország különleges világát tárja az érdeklődő látogatók elé. Kuba zenei kultúrájához szorosan hozzátartozik a rumba, a habanera, és a modern csacsacsa, salsa, valamint mambó. Nem véletlen hát, hogy ezek csodálatos
bővebben
Állat- és Növényszeretet Fesztivál
Állat- és Növényszeretet Fesztivál
Budapest, 2022. október 8 - 9.
A Fővárosi Állat- és Növénykertben tartják az állat és növényszeretet rendezvénysorozatot, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. A több napon át tartó színes és sokoldalú budapesti esemény több programmal is készül sokak örömére.
bővebben
Mindszent Havi Mulatság
Mindszent Havi Mulatság
Bodrogkeresztúr, 2022. október 8.
A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron minden év októberében rendezik meg a mulatságot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. A több napos rendezvény kulináris élményekben gazdag, az elmúlt évekhez hasonlóan.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Balatonboglár, 2022. október 8.
Balatonbogláron, azon belül is Szőlőskislakon ősszel ellepik a tökök a falut. Az októberi rendezvényen gyönyörű töklámpások fényében tündököl majd a település. Az egyik legkedveltebb esemény a környéken, hiszen igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden
bővebben
Világsakkfesztivál
Világsakkfesztivál
Budapest, 2022. október 8.
Október ismét a sakk hónapja lesz Budapesten, hiszen ismét megrendezik a következő Világsakk programsorozatot. A rendezvény egynapos, mely egy misztikus világot mutat be, melyet a sakk takar. Sok érdekes programmal minden korosztályt várnak.
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2022. október 8.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztronómiai és kulturális programsorozat minden korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Cáki Gesztenye Napok
Cáki Gesztenye Napok
Cák, 2022. október 8 - 9.
Sültgesztenye-illat, kirakodó vásár, gyermekprogramok és zenés programok mellett kiállítás és kézműves bemutató is helyet kap a többnapos cáki rendezvénysorozaton. A feszt fantasztikus lehetőségeket kínál a család minden tagjának.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2022. október 8.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Fertőszéplak, 2022. október 8.
Ha ősz, akkor tök! Sütve, főzve, párolva, édesen vagy sósan, sőt akár még kifaragva is! Fertőszéplakon már évek óta gyűlik össze a település apraja-nagyja, hogy közösen töltsenek el egy napot az élénk sárga tökök meleg ölelésében.
bővebben
Csoki és játékfesztivál
Csoki és játékfesztivál
Albertirsa, 2022. október 8.
Egy esemény, mely gyönyörűvé teszi az egész család napját, édes pillanatokat okozva az ízlelőbimbóknak és a léleknek egyaránt. Minőségi időtöltés hangszerek, játékok, finomságok, jó emberek között.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner