308 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Szív-Kör Fesztivál
Szív-Kör Fesztivál
Dabas, 2022. szeptember 24.
A településen található Halász Móricz Kúria egy napra olyan csöpp gyerekek számára nyitja ki kapuit, akik a hétfejű sárkány legyőzése helyett komoly szívbetegséggel harcolnak családjukkal karöltve. Erősek és bátrak, s hősies küzdelmeikért megérdemlik, hogy egy napra
bővebben
Ősz-Ülő Fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Szajk, 2022. szeptember 24.
Az üde zöld lombok a fákon hamarosan szín kavalkáddá változnak. Sárguló, vöröslő és barnuló leveleik újrafestik a tájat. Ezek az ősz első és egyben legszebb jelei. Az évszak szerves részét képezi a vigadalom, s ez alól nem képez kivételt a Baranya megyei település sem.
bővebben
Menedék fesztivál
Menedék fesztivál
Nagymaros, 2022. szeptember 24 - 25.
Egy búvóhely, ahová az emberek azért mennek, hogy kicsit kiszakadjanak a hétköznapok okozta mókuskerékből. Új emberekkel találkozni, ismerkedni, új dolgokat kipróbálni módfelett inspiráló és az energiaszintet is tökéletesen feltölti, így igazán érdemes olykor ilyen menedéket
bővebben
Kertészeti fesztivál
Kertészeti fesztivál
Erdőkertes, 2022. szeptember 25.
Kertművelők figyelem! Íme egy esemény, mely amellett, hogy nagyon hasznos, módfelett szórakoztató és informatív is. Konyhakert gondozók, nagy gazdák, profik és amatőrök egyaránt profitálhatnak az itt elhangzottakból.
bővebben
NATO Run Futófesztivál
NATO Run Futófesztivál
Budapest, 2022. szeptember 25.
Az őszi sportok egyik kihagyhatatlan eseménye a futás. A futóversenyekre a legjobbak minden évben újból és újból beneveznek, hiszen a megszállottak, elhivatott versenyzőknek nem jelent akadályt a hűvösebb időjárás sem.
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2022. szeptember 29 - október 2.
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 29 - 30.
Van egy budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, akár a technológiai megoldásokról legyen szó, akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
KÁN Egyetemi Napok
KÁN Egyetemi Napok
Kaposvár, 2022. szeptember 30 - október 2.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN programsorozat. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.
bővebben
Szécsény feszt
Szécsény feszt
Szécsény, 2022. szeptember 30 - október 1.
A több napos rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők és a helyiek egyaránt. Nem titok, hogy minden évben a helyszín a kastélykert és a sétálóutca.
bővebben
Patakmalom fesztivál
Patakmalom fesztivál
Pápateszér, 2022. szeptember 30 - október 2.
Ezen az eseményen nem a programokat szeretnénk kiemelni először, holott ennek kapcsán is bőven tudunk áradozni, azonban aki kilátogat a rendezvényre, az rögtön megérti, miért nem a programokat, hanem a helyszínt emeljük ki elsősorban, hiszen meseszép, patakok szabdalta zöld
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner