254 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Kő kövön fesztivál
Kő kövön fesztivál
Süttő, 2022. szeptember 10.
A Komárom-Esztergom megyében található süttői községben rendezik a kövek napját, mely egy interaktív nap, ahol a kövek körül forog minden. Számos programlehetőséggel és kihívásokkal várják az érdeklődőket minden évben.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2022. szeptember 10.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sportprogramokkal várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
Kert a Köbön fesztivál
Kert a Köbön fesztivál
Vácrátót, 2022. szeptember 10 - 11.
Egyedülálló természetközeli élményeket kínál az Ökológiai és Botanikai Intézet a rendezvényre látogatóknak. Interaktív programok, éjszakai denevérhang-vadászat, csodás gyermekprogramok és koncertek színesítik a többnapos eseményt.
bővebben
Életút fesztivál
Életút fesztivál
Pécs, 2022. szeptember 10.
A település hangulatos alkalomra várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat szeptember elején. A rendezvény az értékrend fontosságát hangsúlyozza. Az esemény színes gyermek- és ifjúsági programokkal, koncertekkel várja a látogatókat.
bővebben
Zöldfesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vác, 2022. szeptember 10.
A környezetvédelem, a hatalmas ökológiai lábnyom, melyet az emberiség hagy a bolygón, egyre égetőbb probléma. Szerencsére van mód, hogy a károkozás kisebb legyen, ehhez csak odafigyelésre van szükség. Vácon pedig nagy gondot fordítanak erre!
bővebben
Tacsi Tali
Tacsi Tali
Veszprém, 2022. szeptember 10.
Veszprémben a Kolostorok és Kertek Rendezvényterületén sok kis lógó fülű hosszú testű kutyafej szaladgál majd a gazdáival. Az apropó nem más, mint egy újabb tacskó találkozó, melynek már több éve hatalmas sikere van.
bővebben
Othello fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Fábiánháza, 2022. szeptember 10.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán most nem csak gyermekzsivajtól lesz hangos az iskolaudvar, hanem a község lakóitól és a környékbeli látogatóktól. Ezen az eseményen mindenkinek helye van, aki szereti a jó kedvet és a kellemes szórakozást.
bővebben
Fülesbagoly fesztivál
Fülesbagoly fesztivál
Martonvásár, 2022. szeptember 10.
Zene és mulatság, fiataloknak és időseknek egyaránt. Martonvásár, Fejér megye kisvárosa rendezi meg ezt a különleges zenei eseményt a helyi és környékbeli zenekedvelők nagy örömére.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Rakamaz, 2022. szeptember 11.
Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba. Az idén ismét megrendezik a Jonagold, valamint Városnapot Rakamazon. A színes esemény igazi gasztronómiai és kulturális esemény a térségben.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2022. szeptember 11.
Tökölön nem lesz hiány az elektromos töltések jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül még számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner