140 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Pszinapszis - Pszichológiai Napok
Pszinapszis - Pszichológiai Napok
Budapest, 2022. szeptember 23 - 25.
A pszichológia iránt érdeklődők kihasználhatják a Pszínapszis programsorozatot, mely remek lehetőséget nyújt a téma iránt érdeklődők számára a fejlődésre. A budapesti feszt az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban kerül megtartásra.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 24.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
TofuTali
TofuTali
Tét, 2022. szeptember 24.
A japán autóipar világszintű, talán még Németországot is túlszárnyalja, s ez a rendezvény arra hivatott, hogy a japán autó típusok egy helyre verődjenek össze, hogy tulajdonosaik mulassanak egy jót és eltöltsenek baráti hangulatban négykerekű kedvenceikkel egy közös napot.
bővebben
Kertészeti fesztivál
Kertészeti fesztivál
Erdőkertes, 2022. szeptember 25.
Kertművelők figyelem! Íme egy esemény, mely amellett, hogy nagyon hasznos, módfelett szórakoztató és informatív is. Konyhakert gondozók, nagy gazdák, profik és amatőrök egyaránt profitálhatnak az itt elhangzottakból.
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 29 - 30.
Van egy budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, akár a technológiai megoldásokról legyen szó, akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
Nemzeti Vágta
Nemzeti Vágta
Budapest, 2022. október 1 - 2.
Egy igazán egyedi hangulatú, több éve nagy sikernek örvendő, történelmi lovasverseny várja az érdeklődőket látványos versenyekkel, ünnepélyes lovas felvonulással. A nem mindennapi versenyszámok valódi izgalmat ígérnek.
bővebben
HéCarFest
HéCarFest
Héreg, 2022. október 1.
Jó hangulatú autós összejövetelekből sosem elég, ezért hát Héregen is készülnek a szervezők egy egész napos, izgalmas programokkal teletűzdelt eseménnyel az autó tartók és kedvelők számára.
bővebben
Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2022. október 4 - 6.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2022. október 6 - 9.
Az idén is megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas kulturális eseményt ígér.
bővebben
Design Hét
Design Hét
Budapest, 2022. október 7 - 16.
Idén is megrendezik a fővárosban a Design Hetet, mely már több, mint 15 éve mutat be minden design-al kapcsolatos elképzelést a nagyközönség számára. Az idei alkalom is számtalan különleges alkotást, elképzelést mutat be. Minden évben egy adott országot hívnak meg a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner