140 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2022. szeptember 10.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sportprogramokkal várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2022. szeptember 11.
Tökölön nem lesz hiány az elektromos töltések jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül még számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2022. szeptember 13 - 16.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2022. szeptember 15 - 18.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt kinőtte magát a rendezvény.
bővebben
Mézfesztivál
Mézfesztivál
Kaposvár, 2022. szeptember 16 - 17.
A Somogy megyei Kaposváron jól ismerik már a méz jótékony hatását, akik viszont nem hallottak még róla, azoknak mindenképpen érdemes utána nézniük. Az egyik legjobb alkalmat nyújtja az idei kaposvári méhészeti konferencia, ahol lehetőség adódik mindent megtudni a méz áldásos
bővebben
Nemzetközi Tánctalálkozó
Nemzetközi Tánctalálkozó
Pécs, 2022. szeptember 16 - 20.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Káli Feszt
Káli Feszt
Köveskál, 2022. szeptember 17 - 19.
A rendezvény keretein belül a résztvevők játékos formában ismerkedhetnek meg a településsel, a környékkel és a látnivalókkal. Az esemény számtalan színes programmal várja az érdeklődőket, így biztos, hogy senki sem fog unatkozni!
bővebben
Border Collie fesztivál
Border Collie fesztivál
Keszthely, 2022. szeptember 18.
A keszthelyi kutyás-strand újra szélesre tárja kapuit a border collie-k és gazdáik előtt. Az esemény a módfelett intelligens és barátságos pásztorkutyák számára kerül megrendezésre. A közepes termetű kutyafajta Skócia és Anglia határvidékéről származik, igényli a
bővebben
Vadásznap
Vadásznap
Gödöllő, 2022. szeptember 18.
A vadászok világa nem csupán különleges, hanem roppant izgalmas és érdekes is egyben. E csodás életbe engednek bepillantást nyerni az érdeklődőknek a nap folyamán. A helyszín megválasztása nagyon jól sikerült, ugyanis a Gödöllői Királyi Kastély biztosítja a gyönyörű
bővebben
Nemzetközi Fazekasfesztivál
Nemzetközi Fazekasfesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Hajdu-Bihar megyében a Népművészeti Egyesület az idén is megrendezi a fazekasságról, fazekasokról és elkészített műveikről szóló programsorozatát, melyet Debrecenben tartanak meg. A szervezők ismét több pavilonnal készülnek a nagyobb bemutatótér növelése érdekében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner