304 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Telki fesztivál
Telki fesztivál
Telki, 2022. szeptember 2 - 3.
A Pest megyei községben rendezik a sokak által már jól ismert programsorozatot, mely egy sokszínű meglepetésekkel tarkított rendezvény. Több, mint 15 éve, hogy megszületett az esemény ötlete, s azóta minden nyáron megtartják a helyiek az ünnepet.
bővebben
Doszfeszt
Doszfeszt
Debrecen, 2022. szeptember 2 - 4.
A Doktoranduszok Országos Szövetsége rendezi az eseményt, mely lehetőséget nyújt az egyetemistáknak, hogy minőségi kikapcsolódásban részesüljenek. A debreceni rendezvényre minden fiatal tehetséget sok szeretettel várnak.
bővebben
Bányásznapok
Bányásznapok
Dorog, 2022. szeptember 2 - 4.
Többnapos rendezvénysorozattal várják a szervezők a kikapcsolódni vágyókat. A település koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel és vidámparkkal fogadja a látogatókat, ahol sztárvendégek fokozzák a hangulatot.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Vöröstó, 2022. szeptember 3 - 4.
„Kör, kör, ki játszik? Már senki sem hiányzik, mindenki játszik!” A Balaton-felvidéken bizony mindenki játszani fog! Napokon át csak játék és kacagás, felhőtlen öröm, rengeteg élmény várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat.
bővebben
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Olaszfalu, 2022. szeptember 3.
A Veszprém megyei településen egy teljes napon keresztül minden a burgonyákról fog szólni. A magyar konyha egyik legkedveltebb zöldsége, számos felhasználási módja ismert, megszámlálhatatlan krumplis étel készíthető belőle, s rengeteg étel kiegészítője lehet.
bővebben
Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőkövesd, 2022. szeptember 3.
A mezőkövesdi gépész találkozóra már előkészítették a felvonuló gépeket. A már sok éve hagyománnyá váló rendezvénysorozat idei éve is felvonulással fog kezdődni a város főutcáján és a szokásos útvonalon halad.
bővebben
Akadálymentes Turizmus Napja
Akadálymentes Turizmus Napja
Orfű, 2022. szeptember 3.
Mozgássérültként vagy valamilyen fogyatékossággal küzdve az élet sokkal nehezebbnek tűnik. Nem túlzás kijelenteni, hogy egy tolószékes számára a lépcső is Mount Everestnek tűnik, ha nincs segítség. Azonban van egy nap, amikor minden róluk szól!
bővebben
Szent György-hegy hajnalig
Szent György-hegy hajnalig
Hegymagas, 2022. szeptember 3.
Bor-túrának ideális ez az ősz elején tartott hegymagasi rendezvény. Barangolás a szőlő-sorok mellett, borkóstolók és vidám zenék, gasztronómiai különlegességek és hangulatos reggeli piknik várja ezen a hétvégén a borkedvelőket.
bővebben
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertő-Parti Kutyás fesztivál
Fertőszéplak, 2022. szeptember 3 - 4.
Többnapos rendezvényre várják a látogatókat, ahol a program elsődlegesen a segítő kutyák munkáját népszerűsíti, de fontos helyet kapnak a kutyás sportok is az eseményen. Érdekes kilátogatnia a helyieknek és a környékbelieknek egyaránt.
bővebben
Aranykút fesztivál
Aranykút fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 3.
Valódi családi programmal készülnek az Aranykút utcai játszótéren, a fővárosban. A budapesti rendezvény zenés programokkal, finom falatokkal és további érdekességekkel várja a látogatókat. Az esemény remek kikapcsolódást kínál mindenkinek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner