243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Olasz Autók Találkozója
Olasz Autók Találkozója
Lakitelek, 2022. augusztus 26 - 28.
A Tőserdő Autóskemping most az olasz autó tulajdonosainak kedvez. Egy barátságos összejövetelt szerveznek, ahol próbálnak az olasz gyártmányú gépkocsik tulajdonosainak néhány kedvezményt biztosítani. Hogy mik lesznek eme kiváltságok, majd a helyszínen kiderül!
bővebben
Lada Találkozó
Lada Találkozó
Soltvadkert, 2022. augusztus 26 - 28.
Ki ne ismerné a „kockalámpás Lada” kifejezést? Az 1990-es évek vezető autómárkája volt kis hazánkban, s a magyarok által legkedveltebb modellje a Niva volt. Napjainkban nem sok Lada szaladgál az utcákon, több modellt a környezetvédelemre való tekintettel ki is vontak a
bővebben
Családi Nap Fesztivál
Családi Nap Fesztivál
Budakeszi, 2022. augusztus 27.
A családokat invitálják a helyszínre a szervezők, hiszen ez a nap a családokról szól. A több éve rendszeresen megjelenő rendezvényen a család minden tagja kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Dűlőre futunk
Dűlőre futunk
Badacsonytomaj, 2022. augusztus 27.
Újra egy különleges balatoni programra invitálunk mindenkit. Akik kedvelik a sportolást azoknak itt a helyük, hiszen a rendezvény a mozgásról szól, természetesen a szabad ég alatt. A gyönyörű természeti környezet mindenkire vár.
bővebben
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Tiszaörs, 2022. augusztus 27.
Tiszaörs ad otthont a Veterán Járművek Találkozójának, mely egyben Gasztronómiai Ünnep is. A sokszínű programsorozatra minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Élményekkel gazdagodhat mindenki, aki csak kilátogat a nagyszabású szabadtéri eseményre.
bővebben
Fűszerfesztivál
Fűszerfesztivál
Boldog, 2022. augusztus 27.
A Heves megyei települést már jól ismerik a hagyományairól a környéken. A község több, mint 150 éves múlttal rendelkezik a pirospaprika őrlemény készítése kapcsán. A nyár végi rendezvényt is a fűszer köré építik fel minden alkalommal.
bővebben
Tófesztivál
Tófesztivál
Csömör, 2022. augusztus 27.
A Pest megyei Csömörön az ősz beköszöntével megrendezésre kerül a nyárbúcsúztató Tófeszt nevet viselő programsorozat, mely kikapcsolódást nyújtó eseményekben bővelkedik. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt az idén is.
bővebben
Bor és Jazz napok
Bor és Jazz napok
Kiskunlacháza, 2022. augusztus 27.
Évről évre egyre többen keresik fel a magyar borok és a jazz zene rajongói ezt a színvonalas programsorozatot. A város legrangosabb eseménye a hangulatos jazz mellett a gasztronómia szerelmeseinek is tartogat különlegességeket.
bővebben
Márkafüggetlen autóstalálkozó
Márkafüggetlen autóstalálkozó
Etes, 2022. augusztus 27.
Nem kell tovább várni, újra itt az esemény, melyre minden autófan lázasan készült a nyáron. Remek alkalom az értékes időtöltésre, hiszen itt csupa olyan ember lesz jelen, akik ismerik autóik minden csínját-bínját. Információból, tapasztalatcseréből, tuningból és
bővebben
Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2022. augusztus 27.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól mondja, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat minden traktor tulajdonos. Legyen új vagy régi, itt jó helye lesz! Aki magabiztosan tud trükközni az óriási járgánnyal, a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner