243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Magfalva, 2022. augusztus 25 - 28.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Bikal, 2022. augusztus 25.
A bikali élménybirtokon minden évben megrendezik a már hagyományosnak mondható eseményt, amelyre minden korosztályt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Off Road Fesztivál
Off Road Fesztivál
Gyenesdiás, 2022. augusztus 25 - 28.
Aki viszolyog a sártól, annak nem feltétlenül ez az ideális rendezvény. Ellenben, aki szereti az autókat, a sebességet és nem zavarja a sár, annak igazi off-road életérzésben lehet része. Aki kilátogat az eseményre, annak hatalmas élményben lesz része, különösen, ha csatlakozik
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2022. augusztus 26 - 28.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2022. augusztus 26 - 28.
Minden évben nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztronómiai programokat is kínál. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
Városi Utcabál
Városi Utcabál
Gyál, 2022. augusztus 26 - 27.
Már több éve rendezik meg ezt a közkedvelt eseményt a városban, amely már több napos rendezvénysorozattá duzzadt. A gyáli ünneplő eseményen különleges programok várhatók, amelyek minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
Palóc Párnafesztivál
Palóc Párnafesztivál
Mátraderecske, 2022. augusztus 26 - 27.
Egy különleges gasztronómiai utazásra hívnak mindenkit erre a hangulatos településre, amely a palóc tájegység étkeit mutatja be. Akik kedvelik a finom vidéki ízeket, még véletlenül se hagyják ki a programot.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2022. augusztus 26 - szeptember 3.
Ez a rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Fényes Napok
Fényes Napok
Mátészalka, 2022. augusztus 26 - 27.
Egy igazán különleges napot ünnepelnek ezzel az eseménnyel a város lakói, hiszen itt gyulladt ki először a közvilágítás New Yorkkal egy időben. A különleges történelmi mátészalkai eseményre sokan kíváncsiak.
bővebben
Gubacs fesztivál
Gubacs fesztivál
Tahitótfalu, 2022. augusztus 26 - 28.
A tahitótfalui eseményre szeretettel várnak minden cserkészt, továbbá családokat, baráti társaságokat, kicsiket és nagyokat egyaránt, itt ugyanis mindenki megtalálja a számára ideális programokat és szórakozási lehetőséget.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner