243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2022. augusztus 18 - 20.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba, több helyszínre is. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Polgárdi, 2022. augusztus 18 - 21.
Idén nyáron is megrendezésre kerül ez a rendezvény a Batthyány ligetben, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak majd kedvükre való programot. A szervezők többnapos eseménnyel készülnek, a belépés mindenkinek ingyenes.
bővebben
Sváb Sziget fesztivál
Sváb Sziget fesztivál
Szigetszentmárton, 2022. augusztus 18 - 21.
A Kis-Duna partján a szórakozni vágyókat egy különleges hangulatú program várja. Szigetszentmártonban a német népzene mellett ízletes ételek, vidámpark, gyermekprogramok és utcabál teszi még élvezetesebbé az itt eltöltött napokat.
bővebben
Podcast fesztivál
Podcast fesztivál
Zamárdi, 2022. augusztus 18 - 21.
Végre egy újabb fergeteges buli a Balatonon, amelynek akár otthonról is részese lehet bárki. Elő a kütyükkel, s miután megtörtént az internethez való csatlakozás, mehet a buli. A programot a Balaton partján tartják meg, minden nap más műsorvezetővel. A mai generációk hívják
bővebben
Vertigo Filmfesztivál
Vertigo Filmfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 24.
A fővárosban megkezdődik a mozgókép izgalmas világának hete. A résztvevők a legkülönlegesebb filmek megtekintése közben élhetik át a közös mozizás élményét. Számos filmkategóriában vetítenek, így garantáltan minden néző megtalálja a kedvencét.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Mosonmagyaróvár, 2022. augusztus 19 - 20.
A Szigetköz egyik legjobb programja kerül megrendezésre ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen számtalan zenei koncerttel és kiegészítő programmal rukkolnak elő a szervezők.
bővebben
Zsongorkő fesztivál
Zsongorkő fesztivál
Kővágószőlős, 2022. augusztus 19 - 21.
Több napos eseménysorozat várja a Szent István-napi ünnepségre kilátogatókat. Sztárvendégek, gyermekprogramok, főzőversenyek színesítik a hagyományteremtő célú rendezvényt, amit utcabál és tinidiszkó zár.
bővebben
Botanica Expo
Botanica Expo
Debrecen, 2022. augusztus 19 - 21.
A szervezők minden kedves botanica iránt érdeklődőt szívesen látnak egy pozsgásokkal teli csodás hétvégére. A debreceni Dózsa tér és a Kölcsey Központ virágba borul, hogy illatokkal, színekkel kápráztasson el minden látogatót.
bővebben
Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2022. augusztus 19 - 21.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Fonyód, 2022. augusztus 19 - 21.
A romantika és a szerelem városa, a Balaton melletti település, amely ebben az évben is megrendezi ezt a különleges programsorozatot. Utcabál, különleges show műsorok, DJ-k koncertjei várnak mindenkire.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner