249 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Heliwood Modellhelikopter Fesztivál
Halásztelek, 2022. augusztus 13 - 14.
Kétségtelen, hogy Magyarországon egyedülállónak számít, azonban Európában is igazi unikum a modellhelikopterekkel kapcsolatos halászteleki esemény. Aki az igazi helikopterek szerelmese, annak mindenképp itt a helye, ahol minden csak ezekről a közlekedési eszközökről szól.
bővebben
Vargánya fesztivál
Vargánya fesztivál
Kerkakutas, 2022. augusztus 13.
A gombák királya, a vargánya kerül terítékre és főszerepbe is a kerkakutasi eseményen. A helyszínre érkezők sok információt kaphatnak a gombákról, s fajtabemutatón is részt vehetnek. Azonban a nap itt még nem ér véget!
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2022. augusztus 13.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Veteránmotoros Találkozó
Veteránmotoros Találkozó
Vinár, 2022. augusztus 13 - 14.
A veszprémi kis lélekszámú község utcái kipufogó zajtól lesznek hangosak, szelíd motorosok lobogtatják hajukat a szélben bukósisakjuk alatt, mert megrendezésre kerül a veterán motorok összejövetele. Az eseményen mindenkit szívesen látnak, legyen a járgánya oldalkocsis, vagy
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2022. augusztus 15 - 21.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2022. augusztus 15 - 20.
A vizek, valamint a vízi sportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel várnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra. A Kis-Duna Vízi feszt minden évben sok újdonsággal rukkol elő. Lesz bőven meglepetés ezúttal is.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2022. augusztus 17 - 21.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és népszerű előadók is lesznek.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2022. augusztus 17 - 21.
Galiba a kis liba a névadója ennek a különleges gyerekrendezvénynek, amely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Bujtor István Filmfesztivál
Bujtor István Filmfesztivál
Balatonszemes, 2022. augusztus 18 - 21.
Nagy színészünk szellemi örökségének állít méltó emléket ez a különleges nyári feszt a Balaton parti városkában. A fergeteges hangulat és a vízpart közelsége mindenkit a programra csábít.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2022. augusztus 18 - 21.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner