297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2022. november 23 - 24.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Debrecen, 2022. november 23.
Az ország egyik legkedveltebb és leginteraktívabb szakmai találkozója kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A néhány ember számára talán ijesztőnek hangzó rövidítés a humánerőforrás-menedzsment kifejezés rövidítése.
bővebben
Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Kecskemét, 2022. november 26 - december 22.
Több héten át, színes programokkal, ünnepi étel-ital kínálattal, ajándék– és kézműves vásárral várják Kecskemét történelmi főterén a helyieket és az advent időszakában a városba látogatókat.
bővebben
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata, 2022. november 26.
Az őszi és téli időszak a vadludak vonulásáról is szól, amelyre évről évre többen kíváncsiak. A vizek városában megtartott eseményre ebben az évben is érdemes lesz kicsiknek és nagyoknak is kilátogatniuk.
bővebben
Adventi Fesztivál és Vásár
Adventi Fesztivál és Vásár
Győr, 2022. november 26 - december 23.
Az Advent időszaka idején pompás díszkivilágítással jelzik ennek a nagyszerű karácsonyi időszaknak a kezdetét. Ezekben a napokban a vásári forgatagban nagyon sok érdekes és hasznos dolgot vásárolhatunk.
bővebben
Mazsorett Fesztivál
Mazsorett Fesztivál
Budapest, 2022. november 26.
A majorette egy francia eredetű szó, mely csodálatos, látványos show műsort takar. A kifejezés régebben többnyire fúvószenekarok kíséretében menetelő, botforgató lányok csoportját foglalta magába, mára azonban teljesen önálló műfajjá nőtte ki magát.
bővebben
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Zsidó és Izraeli ‎Filmfesztivál
Budapest, 2022. november 30 - december 4.
Aki nem tudná, ez egy rengeteg filmet felvonultató rendezvénysorozat, amely bemutatja a zsidóság élettörténetét, valamint kultúráját, amely évről évre egyre több látogatót vonz a mozivásznak elé. Az évek során a legjobb alkotások kerülnek bemutatásra.
bővebben
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Flora Virágfesztivál és Országos Fazekas Kiállítás
Kecel, 2022. december 2 - 4.
Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. Ezen felbuzdulva a keceliek számtalan gyönyörű virággal örvendeztetik meg a virág kiállításra és vásárra kilátogató érdeklődőket. Mindemellett fazekas-kiállításban merülhetnek el a látogatók.
bővebben
Kárpát-medencei Mézfesztivál
Kárpát-medencei Mézfesztivál
Zalaegerszeg, 2022. december 3 - 4.
Újra összegyűlnek a méhészek és egy méhész szakmai kiállítás és vásár keretében találkozhatunk velük a városban. A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy felhívják mindenkinek a figyelmét a mézfogyasztás fontosságára.
bővebben
Zuglói táncfesztivál
Zuglói táncfesztivál
Budapest, 2022. december 10 - 11.
A zuglói táncfeszt több napon keresztül lesz nyitva az érdeklődők előtt. A budapesti rendezvényen országos amatőr táncverseny szerepléseket láthatnak az érdeklődők. Az eseményre többféle művészeti stílusban lehet nevezni: disco, szalagavató táncok és hip hop kategória is
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner