297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2022. október 15.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben már most megvásárolhatók, de érdemes is lesz sietni, hiszen minden bizonnyal gyorsan fogynak majd.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Balatonalmádi, 2022. október 15.
Balatonalmádin az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tök fesztivál rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály
bővebben
Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál
Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál
Tata, 2022. október 21 - 23.
Igazi gasztronómiai élménnyel várnak minden kedves érdeklődőt a következő megrendezésre kerülő tatai Öreg-tavi Nagy Halászati ünnepre. A több napos őszi esemény minden évben sok látogatót csalogat Tatára, valamint a tóparti sétányra.
bővebben
Orsolya-napi vásár
Orsolya-napi vásár
Kőszeg, 2022. október 22 - 23.
A Vas megyei Kőszegen ismét minden a különlegesség jegyében fog telni a következő Natúrpark rendezvényén, melyet az Orsolya-napi vásárral tesznek minden évben egyre érdekesebbé.
bővebben
Darufesztivál
Darufesztivál
Hortobágy, 2022. október 22.
Egész napos ismeretterjesztős és szórakoztatós napot tartanak Hortobágyon. Családi programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Fantasztikus élményekkel gazdagodhat a daruk rendezvényén, melyek évről évre egyre többet mutatnak meg magukról a látogatók számára.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Bakonyszentlászló, 2022. október 22.
Ismét megrendezik a tökös eseményt a Veszprém megyei településen. Egész napos tökös programokkal várják a kedves vendégeket a szervezők. Igazi családi programsorozat, mely már jó pár éve ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Csipkebogyó fesztivál
Csipkebogyó fesztivál
Szarvaskő, 2022. október 22.
A csipkebogyó rengeteg értékes vitamint tartalmaz, melyet már az őseink is előszeretettel gyűjtögettek, fogyasztottak. A Heves megyei Szarvaskőn minden évben megemlékeznek a bogyó jótékony hatásáról egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Szarvasgomba fesztivál
Szarvasgomba fesztivál
Alsópetény, 2022. október 22 - 23.
A fantasztikus aromával bíró szarvasgomba az egyik legkülönlegesebb gombának számít. Felkutatása nem egyszerű, azonban itt sokkal többet megtudhatunk erről a finomságról, és a szarvasgomba-keresés különlegességeiről.
bővebben
Love Fesztivál
Love Fesztivál
Vál, 2022. október 22.
Újra várja az érdeklődőket az ikonikus Szeretet-szobornak otthont adó Vál, ahol egy újabb felejthetetlen nappal köszöntik és ünneplik a tavaszt a fesztiválozók. Most sem maradnak el a finom borok, a kiváló zenék és az ízletes gulyás.
bővebben
Gombaünnep
Gombaünnep
Diósjenő, 2022. október 28.
Az őszi erdők egyik legnépszerűbb ajándéka a gomba. Azonban fontos tudni, melyek azok a fajták, amelyek biztonságosan gyűjthetők és fogyaszthatók. Akik a gombák iránt érdeklődnek, azok számára ideális program lehet ez a diósjenői esemény.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner