243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Mulatós fesztivál
Mulatós fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 12 - 13.
A mulatós zene Magyarországon egyre népszerűbbé válik, immáron nem csak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály számára is közkedvelt stílus. Ezen a budapesti bulin mehet a csettintgetés, a tapsolás, üvöltheti mindenki a refrént, de ha tudja, az összes nótát kísérheti az
bővebben
Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2022. augusztus 12 - 13.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Bréda Napok
Bréda Napok
Lőkösháza, 2022. augusztus 12 - 14.
Néhány nap a klasszicista stílusban épült műemlék falai között és csodás környezetében, remek programlehetőségekkel. Ezt kínálja látogatói számára ez a rendezvény. A szervezők lázasan készülnek az eseményre, minőségi időtöltést biztosítanak gyermeknek és felnőttnek
bővebben
Pokróc Fesztivál
Pokróc Fesztivál
Hévíz, 2022. augusztus 12.
Semmire sincs szükség, csak egy pokrócra, plédre, takaróra vagy ezek permutációjára, no meg persze arra, hogy a látogatók át tudják adni magukat a természetnek egy kis időre. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak itt, a hévízi Egregyi Múzeum kertjében.
bővebben
Fehérvári Mézünnep
Fehérvári Mézünnep
Székesfehérvár, 2022. augusztus 12 - 14.
Aranyló és édes, illatos és krémes, gyógyít, jóllakat, vitaminforrás és kicsit ragad. Van-e még más ilyen csodás finomság a mézen kívül? Biztosan nem! Már a kőkorban is ismertes volt, s szerencsére azóta sem tűnt el a köztudatból. Számos jótékony hatása van, amellett,
bővebben
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe választás
Kisújszállás, 2022. augusztus 13.
Több éve már, hogy megrendezik Kisújszálláson a bográcsfesztet. A szépségválasztás mellett számtalan egyéb programot is kínál a nagyszabású esemény. Érdemes kilátogatni a helyszínre, hiszen színes programkínálat várható.
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2022. augusztus 13 - 19.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a programsorozat szervezői.
bővebben
Veterán Autó- és Motorkiállítás
Veterán Autó- és Motorkiállítás
Hajdúböszörmény, 2022. augusztus 13.
A hajdúságiak az idén is úgy vélik, hogy van kereslet a veterán autó- és motor kiállításra, ugyanis a tavalyi rendezvény is arról tanúskodik, hogy vannak még szép számmal érdeklődők, akik számára lélekemelő és felüdítő a veterán gépek jelenléte.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Lébény, 2022. augusztus 13.
Újabb rendezvénnyel örvendeztetik meg a kétkerekű járművek leghűségesebb rajongóit. Ez a találkozó már nem először tárja ki kapuit a látogatók előtt, s mindez a szervezők által kínált remek programoknak és az érdeklődő közönségnek köszönhető.
bővebben
Csukafesztivál
Csukafesztivál
Csór, 2022. augusztus 13.
A Fejér megyei településen már több, mint tíz éve, hogy minden nyáron megrendezik a sokoldalú programsorozatot. Az esemény évről évre egyre nagyobb látogatószámmal bír. Köszönhető ez annak is, hogy számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak az érdeklődők számára.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner