297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Viharsarki Mézesnap
Viharsarki Mézesnap
Orosháza, 2022. október 1.
A Békés megyei településen tartják meg az orosházi mézes napot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. Nemcsak a helyiek, de a környékbeli mézfogyasztók is előszeretettel látogatják a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot.
bővebben
Nemzeti Vágta
Nemzeti Vágta
Budapest, 2022. október 1 - 2.
Egy igazán egyedi hangulatú, több éve nagy sikernek örvendő, történelmi lovasverseny várja az érdeklődőket látványos versenyekkel, ünnepélyes lovas felvonulással. A nem mindennapi versenyszámok valódi izgalmat ígérnek.
bővebben
Szeri Vízválasztó Fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ópusztaszer, 2022. október 1 - 2.
A négy őselem egyike, a földi élet elengedhetetlen eleme, az éltető víz. Erről szól majd a Csongrád megyei esemény. A meghívott vendégelőadók érdekes és hasznos információval látják el az érkezőket a témával kapcsolatban.
bővebben
Garabonciás Napok
Garabonciás Napok
Békéscsaba, 2022. október 3 - 7.
Már 1992 óta kerül megrendezésre ez a rangos esemény, mely főként a békéscsabai diákokat érinti és célozza meg. A rendezvény legfőbb programja a diákpolgármester-választás, valamint a kampány, mely azt övezi.
bővebben
Szemrevaló filmfesztivál
Szemrevaló filmfesztivál
Budapest, 2022. október 6 - 16.
A filmet kedvelő közönség most igazán kiélvezheti a programkínálatot. Minden filmest sok szeretettel várnak a fővárosba. Ismét elindul a filmek őszi ünnepe, mely több napon át számos kategóriákkal felvonultató rendezvényét nyitja meg.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2022. október 6 - 9.
Az idén is megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas kulturális eseményt ígér.
bővebben
Gesztenye Liget Fesztivál
Gesztenye Liget Fesztivál
Pécs, 2022. október 6 - 8.
Pécsett rendezik meg a már hagyományosnak nevezhető programsorozatot, amelyen számtalan kulturális és szórakoztató programmal találkozhat a kilátogató érdeklődő. Minden korosztályt újfent várnak a szervezők.
bővebben
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest, 2022. október 6 - 7.
Egyik év sem telhet el számítástechnikai rendezvény nélkül, mely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági eseménye, a több napos budapesti fesztre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Budapest Design Week
Budapest Design Week
Budapest, 2022. október 7 - 16.
Újra megrendezésre kerül a fővárosban ez a nagyszabású programsorozat, mely már több, mint 15 éve mutat be minden design-al kapcsolatos elképzelést a nagyközönség számára. Évről-évre számtalan különleges alkotást, elképzelést láthat a nagyéremű.
bővebben
Salsa fesztivál
Salsa fesztivál
Szeged, 2022. október 7 - 9.
Dél-Alföld legnagyobb települése egy kis időre a karibi szigetország különleges világát tárja az érdeklődő látogatók elé. Kuba zenei kultúrájához szorosan hozzátartozik a rumba, a habanera, és a modern csacsacsa, salsa, valamint mambó. Nem véletlen hát, hogy ezek csodálatos
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner