297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Récsei Családi Egészség-fesztivál
Récsei Családi Egészség-fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 24.
Hagyományteremtő céllal hívták életre, így várják a családokat, érdeklődőket a Récsei Center egészségőrző rendezvényre. Az egész napos esemény felhőtlen szórakozást, érdekes programokat és remek időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
bővebben
Arrabona Futófesztivál
Arrabona Futófesztivál
Győr, 2022. szeptember 24.
Az előző évek gyakorlatának megfelelően az Őszi Családi Sport- és Egészségnap Keretein belül kerül megtartásra az esemény, melyre 0-99 éves korig minden korosztályt várnak a szervezők. A helyszín a Barátság Sportparkban lesz, nevezni a futás előtt két órával lehet.
bővebben
5 tengelyen - ingyenes családi nap
5 tengelyen - ingyenes családi nap
Zsámbék, 2022. szeptember 24.
Zsámbékon kerül megtartásra az 5 tengelyen-biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny a NiT Hungary és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös rendezésében. Az esemény helyszíne a drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpályája.
bővebben
Kerti Vasutak Fesztiválja
Kerti Vasutak Fesztiválja
Budapest, 2022. szeptember 24 - 25.
Gőzös vagy dízel, villany- vagy kézi hajtású, a kisvonatok sokunkat elvarázsolnak. Ezeket a kisvonatokat, kerti vasutakat gyűjti egy csokorba ez a nagyszerű esemény, amely garantáltan jó szórakozást nyújt a család minden egyes tagjának.
bővebben
RetróVasak Találkozó
RetróVasak Találkozó
Biatorbágy, 2022. szeptember 24.
Látványos autóshow és elképesztő hangulat várja a régi autók és motorok szerelmeseit a biatorbágyi veterán-találkozón. Valódi időutazásban lehet része mindazoknak, akik kilátogatnak erre a különleges, egész napos rendezvényre.
bővebben
TofuTali
TofuTali
Tét, 2022. szeptember 24.
A japán autóipar világszintű, talán még Németországot is túlszárnyalja, s ez a rendezvény arra hivatott, hogy a japán autó típusok egy helyre verődjenek össze, hogy tulajdonosaik mulassanak egy jót és eltöltsenek baráti hangulatban négykerekű kedvenceikkel egy közös napot.
bővebben
Német juhászkutya találkozó
Német juhászkutya találkozó
Monorierdő, 2022. szeptember 24.
Németjuhászok és gazdik, figyelem! Monorierdő vár minden érvényes oltási könyvvel rendelkező németjuhász kutyát és két lábú barátot egy jó hangulatú, játékos napra. A Németországból származó nagyméretű kutyafaj nagyon kedvelt hazánkban.
bővebben
SEAT Találkozó
SEAT Találkozó
Siófok, 2022. szeptember 24 - 25.
A siófoki Aranypart Camping várja a spanyol eredetű személygépkocsi márka, a Seat tulajdonosait és kedvelőit. Minden résztvevő örülhet, ugyanis nem csupán egy napon át élvezheti a remek társaságot és a még remekebb programokat.
bővebben
Szakmafesztivál
Szakmafesztivál
Szeged, 2022. szeptember 24.
Újra megrendezésre kerül a szegedi Dugonics téren a valaha volt egyik leghasznosabb esemény, mely arra hivatott, hogy segítsen a fiataloknak tisztábban látni a jövőjüket. A rendezvény segít a szülőknek és gyermekeiknek, hogy betekintést nyerjenek a különböző szakmák
bővebben
Szív-Kör Fesztivál
Szív-Kör Fesztivál
Dabas, 2022. szeptember 24.
A településen található Halász Móricz Kúria egy napra olyan csöpp gyerekek számára nyitja ki kapuit, akik a hétfejű sárkány legyőzése helyett komoly szívbetegséggel harcolnak családjukkal karöltve. Erősek és bátrak, s hősies küzdelmeikért megérdemlik, hogy egy napra
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner