297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Toyota Találkozó
Toyota Találkozó
Kakucs, 2022. szeptember 17.
Elszédülni a szlalomtól egy Lexusban vagy egy Toyotában? Máshol erre nem lesz mód, csak a Kakucs-Ringen. Újabb összejövetel a japán gyártású autók számára. A Toyota, és a luxus verdákat gyártó leányvállalata, a Lexus kerül előtérbe ezen a rendezvényen.
bővebben
Virághagyma fesztivál
Virághagyma fesztivál
Szőlősgyörök, 2022. szeptember 17.
Van-e szebb, mint a szikrázó tavaszi napütésben pompázó színes virágoskertek? Aki úgy véli nincs, s szeretné saját kertjét Otthon magazinba illővé varázsolni, látogasson el a településre és szerezze be hozzá a legtökéletesebb virághagymákat!
bővebben
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresegyház, 2022. szeptember 17.
Az ifjúság hívta életre ezt a veresegyházi eseményt, ugyanis a településen ezidáig nem volt megfelelő lehetőség a fiatalok kikapcsolódására, azonban most, hogy megrendezésre kerül ez a rendkívüli program, ennek vége!
bővebben
Savaria táncverseny
Savaria táncverseny
Szombathely, 2022. szeptember 18.
Szombathelyen évről évre nagy sikerrel rendezik meg ezt a nemzetközi méreteket öltő nívós táncversenyt, amelyen számtalan külföldi fellépő is részt vesz. A kiemelkedő versenytáncos rendezvény a város egyik legrégebbi rendezvénysorozatai közé tartozik.
bővebben
Judafest
Judafest
Budapest, 2022. szeptember 18.
A fővárosban található Madách térre sok szeretettel várják azokat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni a zsidó szokásokkal, életmóddal, ételekkel, vagy szeretnék megtudni, hogy egyáltalán mit jelent a zsidóság.
bővebben
Border Collie fesztivál
Border Collie fesztivál
Keszthely, 2022. szeptember 18.
A keszthelyi kutyás-strand újra szélesre tárja kapuit a border collie-k és gazdáik előtt. Az esemény a módfelett intelligens és barátságos pásztorkutyák számára kerül megrendezésre. A közepes termetű kutyafajta Skócia és Anglia határvidékéről származik, igényli a
bővebben
Vadásznap
Vadásznap
Gödöllő, 2022. szeptember 18.
A vadászok világa nem csupán különleges, hanem roppant izgalmas és érdekes is egyben. E csodás életbe engednek bepillantást nyerni az érdeklődőknek a nap folyamán. A helyszín megválasztása nagyon jól sikerült, ugyanis a Gödöllői Királyi Kastély biztosítja a gyönyörű
bővebben
Bokréta fesztivál
Bokréta fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 21 - 24.
A fővárosban ezen az eseménysorozaton virágok helyett zseniális programokat szednek csokorba a rendezők, hogy minél színesebb, gazdagabb élményben részesítsék a látogatókat. A Bokréta utcában már nem először kerül megrendezésre ez a több napos rendezvény, s minden évben nagy
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2022. szeptember 22 - 24.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
Fazekas fesztivál
Fazekas fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Hajdu-Bihar megyében a Népművészeti Egyesület az idén is megrendezi a fazekasságról, fazekasokról és elkészített műveikről szóló programsorozatát, melyet Debrecenben tartanak meg. A szervezők ismét több pavilonnal készülnek a nagyobb bemutatótér növelése érdekében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner