249 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2022. szeptember 10.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sportprogramokkal várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
Kert a Köbön fesztivál
Kert a Köbön fesztivál
Vácrátót, 2022. szeptember 10 - 11.
Egyedülálló természetközeli élményeket kínál az Ökológiai és Botanikai Intézet a rendezvényre látogatóknak. Interaktív programok, éjszakai denevérhang-vadászat, csodás gyermekprogramok és koncertek színesítik a többnapos eseményt.
bővebben
Életút fesztivál
Életút fesztivál
Pécs, 2022. szeptember 10.
A település hangulatos alkalomra várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat szeptember elején. A rendezvény az értékrend fontosságát hangsúlyozza. Az esemény színes gyermek- és ifjúsági programokkal, koncertekkel várja a látogatókat.
bővebben
Zöldfesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vác, 2022. szeptember 10.
A környezetvédelem, a hatalmas ökológiai lábnyom, melyet az emberiség hagy a bolygón, egyre égetőbb probléma. Szerencsére van mód, hogy a károkozás kisebb legyen, ehhez csak odafigyelésre van szükség. Vácon pedig nagy gondot fordítanak erre!
bővebben
Tacsi Tali
Tacsi Tali
Veszprém, 2022. szeptember 10.
Veszprémben a Kolostorok és Kertek Rendezvényterületén sok kis lógó fülű hosszú testű kutyafej szaladgál majd a gazdáival. Az apropó nem más, mint egy újabb tacskó találkozó, melynek már több éve hatalmas sikere van.
bővebben
Othello fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Fábiánháza, 2022. szeptember 10.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán most nem csak gyermekzsivajtól lesz hangos az iskolaudvar, hanem a község lakóitól és a környékbeli látogatóktól. Ezen az eseményen mindenkinek helye van, aki szereti a jó kedvet és a kellemes szórakozást.
bővebben
Fülesbagoly fesztivál
Fülesbagoly fesztivál
Martonvásár, 2022. szeptember 10.
Zene és mulatság, fiataloknak és időseknek egyaránt. Martonvásár, Fejér megye kisvárosa rendezi meg ezt a különleges zenei eseményt a helyi és környékbeli zenekedvelők nagy örömére.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Rakamaz, 2022. szeptember 11.
Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba. Az idén ismét megrendezik a Jonagold, valamint Városnapot Rakamazon. A színes esemény igazi gasztronómiai és kulturális esemény a térségben.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2022. szeptember 11.
Tökölön nem lesz hiány az elektromos töltések jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül még számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Börgöndi Repülőnap
Börgöndi Repülőnap
Székesfehérvár, 2022. szeptember 11.
Látványos és mozgalmas programot kínál szeptember második vasárnapja évről évre. Újra megtelik az ég különböző stílusú és korú vasmadarakkal, repülő szerkezetekkel és légiparádéval. A szórakozás az egész család számára garantált!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner