249 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2022. szeptember 9 - 10.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye a minden évben megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza, 2022. szeptember 9 - 10.
A fővárostól 40 km-re fekvő községet már jól ismeri a hazai sztárok színe – java, hiszen évről-évre rengetegen megfordulnak a településen ezen a bizonyos rendezvénysorozaton. Nyáregyházán minden évben hatalmas durranásra készülnek.
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2022. szeptember 9 - 17.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Szegedi Repülőnap
Szegedi Repülőnap
Szeged, 2022. szeptember 9 - 11.
Szegeden ismét minden a repülésről fog szólni, nem csak repülősöknek, hiszen idén is megrendezik a színvonalas szegedi repülőnap eseményt. Elmaradhatatlan látványossággal tarkított légi parádé ez, mely évről évre nagy tömegeket vonz ki a reptérre.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2022. szeptember 9 - 11.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a következő programsorozatot. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
Tenkes Portya Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Tenkes Portya Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Siklós, 2022. szeptember 9 - 11.
Két keréken szép az élet igazán! Ezt vallják a valódi motorosok, amit egy fergeteges, egész hétvégét átölelő, fantasztikus hangulatú rendezvénysorozaton összegyűlve ünnepelnek. Szól a rock, dübörögnek a motorok, kiválóak a programok!
bővebben
Balatonman
Balatonman
Balatonfűzfő, 2022. szeptember 10.
A rövid, közép és hosszú távon is elindított versenyen nevezés ellenében bárki indulhat. A hölgyek és az urak természetesen külön kategóriában versenyeznek. A Balatonman számos kísérőrendezvényével együtt méltó egy balatoni szezon megnyitására.
bővebben
Garázsvásár fesztivál
Garázsvásár fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 10.
A fővárosban újra kinyit a népszerű garázsvásár a Wekerlén. Több budapesti helyszínen is várják az érdeklődőket a kereskedők a legkülönfélébb termékekkel.
bővebben
Heppiend fesztivál
Heppiend fesztivál
Csopak, 2022. szeptember 10.
A Veszprém megyei településen szezonzáró ünnepséget tartanak a strandon. A már hagyománnyá váló csopaki rendezvényt jól ismerik a kilátogató vendégek. Minden évben a hagyományokhoz igazodva heppienddel zárul a strandszezon.
bővebben
Kő kövön fesztivál
Kő kövön fesztivál
Süttő, 2022. szeptember 10.
A Komárom-Esztergom megyében található süttői községben rendezik a kövek napját, mely egy interaktív nap, ahol a kövek körül forog minden. Számos programlehetőséggel és kihívásokkal várják az érdeklődőket minden évben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner