243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Sárkányok napja
Sárkányok napja
Szentkirályszabadja, 2022. szeptember 3.
Látványos sárkányröptetés fogadja már évek óta szeptember első hétvégéjén a településre látogatókat. A látványos és egyedi papírsárkányok építése és reptetése remek hangulatú családi programot ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
bővebben
Traktoros Nap
Traktoros Nap
Sopronhorpács, 2022. szeptember 3.
Már hagyományosnak mondható eseményre készül a település apraja-nagyja. A motorok feldübörögnek, az erős munkagépek, a traktorok kerülnek ezen az alkalmon az érdeklődés középpontjába, amik csillognak a reflektorfényben.
bővebben
Krumplifesztivál
Krumplifesztivál
Bugyi, 2022. szeptember 3.
Zenés reggeli ébresztő, vigadalom és felvonulás miatt pezseg a település apraja-nagyja ezen a hétvégén. A remek hangulatot krumplipucoló verseny, gyermekprogramok és zenés táncos műsorszámok garantálják. Este a zenéé a főszerep.
bővebben
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Mosonmagyaróvár, 2022. szeptember 3.
A település tárt karokkal vár minden autó fant, kiváltképp, akik a veterán járművek szerelmesei. A városban már nem először kerül megrendezésre ez az összejövetel, hisz minden évben hatalmas látogatottságnak örvend.
bővebben
Veterán Jármű Randi
Veterán Jármű Randi
Kiskőrös, 2022. szeptember 3.
A romantikus költészet egyik legnagyobb magyar képviselője, Petőfi Sándor szülővárosa ad otthont a veterán járgányok összejövetelének. Aki még nem tette, csinosítsa ki a garázsban eldugott oldtimerét és készüljön a kiskőrösi találkozóra!
bővebben
Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 4.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok számára ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
Őszi Sportfesztivál
Őszi Sportfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 4.
A fővárosban ismét megkezdték az előkészületeket az őszi sportok ünnepélyére. A Budapesti Szabadidősport Szövetség az idén is megrendezi a következő rendezvényét, melyre várja a sportolni vágyók táborát.
bővebben
Bábolnai gazdanapok
Bábolnai gazdanapok
Bábolna, 2022. szeptember 8 - 10.
A magyar agrárium kiemelkedő eseményén a szakma legjava gyűlik össze. Magyarország legrégebbi és legnagyobb mezőgép kiállításán a szakma krémje találkozik, ugyanakkor mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki érdeklődik a mezőgazdaság iránt.
bővebben
Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2022. szeptember 8 - 10.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
Kukorica Fesztivál
Kukorica Fesztivál
Bábolna, 2022. szeptember 9 - 11.
Bábolnán újra megrendezik a nagyszabású kukorica témára fűzött ünnepséget, mely már több éven keresztül ad lehetőséget arra, hogy a bábolnaiak apraja-nagyja együtt jól szórakozzon. A városlakók ismét várják a turistáskodókat is, hiszen itt mindenki talál kedvére való
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner