243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Utcafesztivál
Utcafesztivál
Zalakaros, 2022. augusztus 8 - 10.
A fülledt nyárestékre tökéletes programmal állt elő a város, hiszen megrendezi a zalakarosi utcafesztet. A településen egy komplett rendezvénytér kerül kialakításra, ahol a különféle stílusban játszó utcazenészek mindegyike jól megfér egymással.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Hajdúszoboszló, 2022. augusztus 11 - 14.
És máris itt egy újabb program fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár sem telhet el különleges járművek nélkül. A kamionosok és a driftelők találkoznak egymással ezen a nyáron.
bővebben
Organix fesztivál
Organix fesztivál
Domony, 2022. augusztus 11 - 14.
Egy rendezvény, ahol a művészet és a környezetvédelem kéz a kézben jár. A nem mindennapi esemény keretein belül a látogatók élvezhetik a természet közelségét, miközben koncerteken, művészeti workshopokon és előadásokon vehetnek részt.
bővebben
Savanyó Jóska Napok
Savanyó Jóska Napok
Tótvázsony, 2022. augusztus 11 - 13.
Az utolsó bakonyi betyárként ismert Savanyó Jóska emlékére kerül megrendezésre ez az esemény, immáron több éve. Jóska sírhelye Tótvázsonyban található, így a programsorozat helyszíne is a veszprémi község.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2022. augusztus 12 - 13.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek versenyre a résztvevők.
bővebben
Pilisi Klastrom Fesztivál
Pilisi Klastrom Fesztivál
Pilisszentkereszt, 2022. augusztus 12 - 13.
Az év egyik legjelentősebb pilisszentkereszti eseményére invitálnak mindenkit a helyiek. Itt minden lesz, ami a nemzetiségek lakta településen évről évre megszokott egy ilyen jellegű alkalmon.
bővebben
Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2022. augusztus 12 - 14.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek minden korosztálynak szólnak.
bővebben
Gyarmati Vigasságok
Gyarmati Vigasságok
Fehérgyarmat, 2022. augusztus 12 - 14.
Hatalmas koncertekkel indítják a különleges fehérgyarmati vigasságokat a városban, amelyet senkinek sem érdemes kihagynia. Akik nyáron is vágynak a szórakozásra látogassanak el ide.
bővebben
Adolph Zukor Filmfesztivál
Adolph Zukor Filmfesztivál
Mátészalka, 2022. augusztus 12 - 14.
A filmvilág izgalmait tárja a lelkes érdeklődők elé ez a mátészalkai esemény. A hazai filmipar nagyjai is jelen lesznek a hétvégén, hogy méltóképp emlékezzenek meg Adolph Zukorról, aki kis hazánkból indult el, hogy lefektesse az amerikai filmipar alapköveit. A mindenki által
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2022. augusztus 12 - 15.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. Több napon keresztül nyújtják a kikapcsolódás élményét minden korosztály számára.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner