123 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Pincejárat fesztivál
Pincejárat fesztivál
Budapest, 2024. április 6.
A XXII. kerületben megrendezésre kerül a híres-neves programsorozat, melyet a Törley Pezsgőmanufaktúra szervez. A finom nedűket kedvelőket, valamint a különlegesség iránt érdeklődőket sok szeretettel várnak az egész napos eseményre.
bővebben
Vérszilva feszt
Vérszilva feszt
Berkenye, 2024. április 6.
Színes, mesés természeti esemény kapcsán hívogat mindenkit ez a kedves nógrádi település. A jó idő ajándéka, a virágba boruló vérszilvafák szemet gyönyörködtető látványa köré épülő alkalom érdekes programokat, finom falatokat kínál.
bővebben
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Fertőszentmiklós, 2024. április 7.
Idén újra kinyitja kapuit a fertőszentmiklósi repülőtér a benzingőz szerelmesei előtt. A szervezők várnak minden autó és motor imádó rajongót a MGYSZ Westdragrace Kupa Autós–Motoros Versenyére, ahol egy fantasztikus napot tölthetnek el a különleges gépszörnyekkel.
bővebben
Egyetemi Tavasz
Egyetemi Tavasz
Szeged, 2024. április 11 - május 15.
A Szegedi Tudományegyetem minden évben tavasszal rendezi meg a szokásos programsorozatot, mely már hagyománynak számít az egyetem életében, valamint a városban. A sokszínű és változatos programkínálattal egész hónapon át várják az egyetemistákat, a betérő vendégeket,
bővebben
Tulipánszüret
Tulipánszüret
Kőröshegy, 2024. április 11 - 21.
Csodálatos látványt kínál ez a fantasztikus tavaszi esemény, mely egy végeláthatatlan, hatalmas virágoskertbe invitálja az érdeklődőket. Több százezer tulipán festi színesre a környéket, ideális helyszínt biztosítva túrázáshoz, fotózáshoz.
bővebben
Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2024. április 13 - 14.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Maratonman
Maratonman
Balatonfüred, 2024. április 13.
Gyönyörű környezet, Balaton-part és talán a legfontosabb, az egészség áll a középpontban ezen a balatonfüredi sportnapon. A maratont kényelmesen, szép környezetben, tökéletes szervezés mellett teljesíthetik a nevezők.
bővebben
Képregényfesztivál
Képregényfesztivál
Szeged, 2024. április 13.
A képregényrajongók nagy örömére Szegeden is megrendezésre kerül a programsorozat. Várják már az érdeklődőket, hiszen számos érdekes programmal készülnek a szervezők, ez által is több információt átadva a műfaj iránt elkötelezetteknek.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Bakonybél, 2024. április 13.
A Közép-Dunántúli régióban, pontosabban Veszprém megyében az Északi-Bakony közepén helyezkedik el Bakonybél, ahol megterem a vitaminokban és ízekben gazdag medvehagyma, melynek népszerűsítésére évről évre nagy figyelmet fordítanak a helyiek.
bővebben
Életet az Éveknek Fesztivál
Életet az Éveknek Fesztivál
Balatonfüred, 2024. április 15 - 18.
A Veszprém megyei településen a hagyományokhoz hűen megrendezik az „Életet az Éveknek” elnevezésű balatonfüredi rendezvényt. A többnapos programsorozat lehetőséget ad az amatőr művészeti csoportoknak a bemutatkozásra. A kulturális eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!