2020. szeptember 25. péntek

Tiszavirág Fesztivál 2021 Szolnok

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok,
2021. június 15 - 19.
Ez az esemény Szolnokon kerül megrendezésre, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki megtalálhatja azt a kulturális élményt, amely igazán érdekli. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen tényleg mindenkire gondoltak.
A finom nedűket kedvelőket várják a borok és pálinkák szerelmesei. Számos neves pincészet képviselteti magát a rendezvényen. A sörbarátokra is gondoltak, hiszen csak nekik is megnyílik egy utca, így a hazai sörrajongók sem maradnak program nélkül. A nagy sikerre való tekintettel a természetkedvelők sem mehetnek haza igazi élmény nélkül, várja őket a tiszavirág-túra, amelynek keretében az érdeklődők a Viktória Yacht Club segítségével tekinthetik meg ezt a természeti csodát. A Tiszavirág-híd sem kerülte el a szervezők figyelmét, hiszen itt Hídi vásárt rendeznek, ahol megannyi kézműves portékák közül válogathatunk.

Azok, akik kimondottan a zene és egyéb kulturális műfajok miatt látogatnak el a helyszínre, pontosan tudják, hogy idén is színvonalas előadásokra számíthatnak. Népzenei, kocsmazenei és jazz koncertek is lesznek. A Tisza partot ezekben a napokban a kellemes zene, a kellemes illatok, a kézműves remekek és a finom italok jellemzik.
Tiszavirág Fesztivál Szolnok 2021
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.