Skanzen Futás 2023

Skanzen Futás 2023 Szentendre

Szentendre - 2023 évi időpont nem ismert!

Szentendre az idén is megrendezi a különlegesnek számító futóversenyt, hisz, amit a mottójuk is elárul: „Fuss vissza a múltba velünk!” A nyárra meghirdetett rendezvény egy igazi családias hangulatú, autentikus környezettel rendelkező eseménysorozat. A futni szeretők már minden bizonnyal hallottak is róla.

A szentendrei Skanzenben kerül megrendezésre minden évben, mely igazi falusi hangulatot nyújt a tájházaival. A gyermekeknek ingyenes a nevezés. Több távban indulhatnak a résztvevők, számos kedvezménnyel élhetnek a nevezők. Minden befutott induló éremmel térhet haza. Biztosított útvonal, orvosi felügyelet, egyedi pólók és még sok mást biztosít a kényelmes futáshoz a szervező csapat.

Mindenki, aki akár csak ki szeretné próbálni magát, vagy épp rutinos futó sok szeretettel várnak a családi futófesztiválra. Az idén még több meglepetés, hangulatos csapat, frissítő pontok, egyedi kedvezmények várnak mindenkire. Érdemes minél előbb regisztrálni és online nevezni, aki ki szeretné magát próbálni az idén is.

Skanzen Futás 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!