Pályaválasztó fesztivál 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.

Az iskolaválasztás nem csupán szimpátia alapján történik, számos szempontot kell figyelembe venni, hogy a döntést később ne kövesse csalódás. Gyakran előfordul, hogy a pályaválasztás előtt álló személy nem kap reális képet a szóban forgó szakmáról, iskoláról. Ezen a rendezvényen ez nem történhet meg! Rengeteg iskola vonul fel és mutatja be az általa képviselt foglalkozásokat, szakmákat.

A szervezők minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a leghasznosabb információkkal szolgáljanak gyermeknek és szülőnek egyaránt. Mik a hiányszakmák, hogyan áll a munkaerő-piac, a gyakorlati képzések helyzete és megannyi kérdéskör merül fel és kerül megválaszolásra. A témával kapcsolatban semmi sem marad titokban! Látogassanak el gyermekeikkel, unokáikkal, hogy egy izgalmas, bemutatókkal és látnivalókkal teli napot töltsenek el a jövőjük tervezésének jegyében!

Pályaválasztó fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!