2020. szeptember 26. szombat

Off-Road fesztivál - terepjáró-autós találkozó 2021 Somogybabod

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Off-Road fesztivál - terepjáró-autós találkozó
Somogybabod,
2021. június 10 - 13.
Idén is megrendezik ezt az eseményt Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is részt vesznek a megmérettetésen. A több napos fesztiválon izgalmas programok várják az off-roadok szerelmeseit. Sárban dagonyázás és monstrum járművek is szereplői lesznek az őrületes show-nak.
A fesztivált mindazoknak ajánljuk, akik imádják a monstrum járműveket és a sárban való dagonyát. Érdemes az eseményre csoportosan megvásárolni jegyeket, hiszen a szervezők ilyen esetekben igen jelentős kedvezményeket biztosítanak. „Az út vége csupán kezdet” szlogenű rendezvény már több éve több ezer látogatót vonz, hiszen itt semmi sem tiltott, mindenki addig merül el a sárban, ameddig csak akar. A sárban pancsolás igazi önfeledt hangulatot eredményezett eddig is a megelőző fesztiválokon. Ez tipikusan egy olyan rendezvény, ahol bátran elengedhetjük magunkat, senki nem fogja az öltözetünket vizslatni, mert itt mindenkit csak a mértéktelen sártenger vonz.

A regisztrációk után bárki elindulhat az off-road versenyek bármelyikén. Azok a látogatók, akik terepjáró nélkül érkeztek a második napon lehetőséget kapnak arra, hogy beüljenek a terepjárókba és felfedezzék a különböző pályákat. A katlanba a versenyzők várják a vendégeket. A monstrumokba ülve megismerkedhetünk a híres babodi hullámvasúttal és a siratófalakkal is. Érdemes ezen a programon részt venni, hiszen így teljesen átélhetjük a versenyzőkkel együtt a dagonyás terep adta örömöket.

A rendezvényre a balatonlellei vasútállomásról a szervezők biztosítják a buszos közlekedést és a helyszínre érkezve azoknak, akik több napon át is részt vesznek a fesztiválon, lehetőség nyílik a kempingben a szállások elfoglalására. Akik ennyire nem szeretnék beleélni magukat hely szellemébe azoknak számtalan egyéb szálláslehetőség is biztosított a helyiek vendégszeretetével ölelve.
Off-Road fesztivál - terepjáró-autós találkozó Somogybabod 2021
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.