NaturArt Természetfotó Fesztivál 2024

Budapest - 2024. február 17.

A NaturArt Természetfotó Fesztivál 2024. február 17. napon kerül megrendezésre. A Magyar Természetfotósok Szövetsége, azaz a NaturArt 1989-ben alakult. Az egyesület összefogja, ápolja a természetfotózás magyar hagyományait, valamint lehetőségeket biztosít arra, hogy új utakat is bejárjon ez a fajta fotózás.

Évadnyitó programja, a Természetfotó Programsorozat az Erzsébetligeti Színházban talált otthonra, mely évről évre megtartásra kerül sokak örömére. A fotókedvelő közönség gyönyörű természetfotókat láthat nagyobb mennyiségben és kiváló minőségben. Az egész napos budapesti esemény számos szakmai lehetőséget is nyújt, nem csak szakmabelieknek.

A megnyitó után vetítések, előadások színesítik az ünnepséget, melyen olyan neves szakemberek, természetfotósok is részt vesznek, akik már számot adtak a tehetségükről a nagyvilágban. Többek között számos légi, vízi felvételben is gyönyörködhet a kilátogató vendég. A szervezők folyamatosan bővítik a rendezvényt, így egyre több meglepetéssel találkozhat az érdeklődő.

NaturArt Természetfotó Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!