2020. október 27. kedd

Művészetek Völgye Fesztivál 2021 Kapolcs

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Művészetek Völgye Fesztivál
Kapolcs,
2021. július 23 - augusztus 1.
2017 júliusában nyitja meg kapuit a Művészetek Völgye. A fesztivál 1989 óta minden évben megrendezésre kerül. Idén is Taliándörögd, Kapolcs és Vigántpetend ad otthont július 21-30-ig a fesztiválnak. Szállást foglalni a Völgy-Turisztikai Központnál lehet, a Hunguest Hotel Pelion Tapolca és a Völgytábor áll a vendégek rendelkezésére.
Kapolcson az Artchaika Ősművészeti Egyesület Art Járó, A Csippcsiripp Böbe Nosztalgia, a Glamm-Inn, a Hang udvar, a vendégváró udvar, a Kari kerengője, a Kő-papír-olló udvar, a Kőország udvar, a Manó udvar, a Mesence-földe, a petendi Pálinkaház udvar, a Sándor udvar, a szépmíves udvar, a Szimbio udvar, a Tök udvar, a Tücsök udvar és a Virágzsó udvar is várja a látogatókat.

Taliándörögdön az Elevenkertben friss, hazai könnyűzenei formációk koncertjei hallhatók. A Kocsor Házban autentikus pajtakocsma, függőágyak és szabaduló játék érhető el. A Nemzeti Színház nyitott színházat épít fel, ahol fiatal művészek produkciói láthatók. A Panoráma színpad ad otthont a könnyűzenei koncerteknek. A Csigaház udvarában 60 település mutatkozik be az érdeklődőknek ahol helyi termékkavalkád megvásárolható, amelyek a Balaton-Felvidék széles termékskáláját ölelik fel. Vigántpetenden a Hello Wood alkotóközösség építészek és képzőművészek közös találkozási pontja, ahová 30 országból közel 150 művész érkezik. A kerekerdő udvarban a Kerekvilág Művészetterápiás Alkotóműhely várja a kisebbeket is, hogy alternatív alkotásokat közösen készíthessenek a családok. A Lila Malom ad otthont a Magyar Írószövetség által szervezett programoknak. A fesztivál ideje alatt a Glamp-Inn-ben 4 fős sátorok várják az érkezőket. Kapolcson a legrégebbi malom kerekét tekinthetjük meg, amelyet a MOME hallgatói álmodtak meg a helyszínen. A Teremtésvédelmi udvarban a környezettudatosság kerül előtérbe, amely a gyermekeket is évről évre jobban vonzza.

A fesztiválon számtalan kifőzde, udvar és egyéb vendéglátóhely ínycsiklandozó falatokkal várja a vendégeket. A Művészetek Völgye, ahogy a nevéből is láthatjuk, a művészeti ágak köré épül így a rendezvények is eköré csoportosulnak. Akiket érdekelnek a különféle színvonalas előadások, kiállítások, esetleg gyermeküket szeretnék egy kicsit közelebb tudni a természethez, azoknak a családoknak kötelező ezen a programon minden nyáron részt venniük. Kihagyhatatlan emlékek minden évben a Művészetek Völgyében!
Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcs 2021
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.