2022. január 26., szerda

FeHoVa 2022 Budapest

FeHoVa Budapest 2022
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
FeHoVa
Budapest,
2022. február 17 - 20.
Idén újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpón kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.
A hagyományos programok között megtalálható az állami erdészetek vadász és kirándulóterületeinek bemutatása, a vadászkutyafajta és a munka kutya bemutatók, a solymász és kisállat bemutatók. A MAGNUM lőtér ebben az évben is ingyenes lövészettel várja az érdeklődőket. A kicsiket pedig arcfestő és látványos kézműves foglalkozások várják. Emellett a pergető medence is újra indul valamint a fárasztó szimulátor is nagy valószínűséggel a horgászat kedvelőinek kedvenc programja lesz. A MOHOSZ horgászsulit indít a helyszínen a kisebbeknek. A MOHOSZ standon idén is le lehet tenni a horgászvizsgát és az éves horgászjegyet is ki lehet váltani. A horgászok híres magyar horgászokkal cserélhetnek tapasztalatot, míg azok élménybeszámolókkal szórakoztatják a közönséget. Emellett szakmai előadások és termékbemutatók is zajlanak.

A FeHoVa ad otthont az íjász versenyeknek és a bemutatóknak is, amelyet a Magyar Íjász Szövetség rendez. A pergető medencénél gyerekprogramok, pergető party, REPALA tesztcsapat bemutató, Sebile újdonságok, Salmo műcsali bemutató, Savage Gear újdonságok szórakoztatják az érdeklődőket. Az A pavilon vadász színpadán a trófeakiállítás megnyitója után előadást hallhatunk a precíziós hosszúvadászatról, bemutatkozik Szlovákia, Szenegáli show-t láthatunk táncművészekkel. Ebéd előtt pedig egy fergeteges vadászruha bemutató zajlik. A délután a beszélgetések és a bemutatók jegyében telik.
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2022. Minden jog fenntartva.