2020. szeptember 28. hétfõ

Bakonydraco Fesztivál 2020 Németbánya

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
Bakonydraco Fesztivál
Németbánya,
A település határában talált 85 millió éves őslényleletek, elsősorban a magyarországi dinoszauruszok és a tudományos kutatások bemutatása. A programokban a gyermekek számára játékok, rajzverseny és sárkányépítés.
A fesztivállal országos ismertséget kívánunk biztosítani az Európában is kiemelkedő tudományos értékekkel bíró lelőhelyről és az itt folyó tudományos munkákról. Az esemény elnevezése is az itt talált és világviszonylatban is egyedüli Bakonydraco galaczi tudományos név használatával utal a dinoszauruszokra.

A rendezvény kiemelten próbál a gyermekek számára kellemes időtöltést, játékokat és ismeretterjesztést is szolgálni. Ennek keretében dinó-társasjáték, kézműves foglalkozások, gyermek rajzpályázat, dinó-tanösvény várja őket. A legsikeresebb rajzokat kiállításon mutatjuk be, az alkotók érdekes díjakban részesülnek.

A felnőttek számára zenei programok, szombaton kézműves vásár, helyi termékek és egész napos gasztronómia teszi vonzóvá a hétvégét. Vezetett geo-túra és a Bakonyi kisvonat is különleges élményt nyújt.

A település ennek a kiemelt rendezvényének segítségével próbálja fejleszteni és bemutatni turisztikai vonzerejét és értékeit, ahova a belépés ingyenes.
Bakonydraco Fesztivál Németbánya 2020
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.