Bagolyfesztivál 2022 Túrkeve

Bagolyfesztivál Túrkeve 2022

2022 évi időpont nem ismert!

Baglyos programokkal várják a természet és állat kedvelőket a Jász-Nagykun–Szolnok megyei Túrkevére. A sokszínű programsorozatra invitálják a látogatókat az esemény szervezői. A rendezvényen minden a baglyokról, a természetről, a természetvédelemről fog szólni. Szakmai előadások mellett számos érdekesség is a programok részét képezik majd.

Bagolylesre hívják a kíváncsi vendégeket, ahol megtekinthetik a nappali pihenőhelyükön a baglyokat. Több szakértő tart majd előadást a bagolyfélékről, mely által még több információra tehetnek szert a kedves látogatók. A természetvédelemről is hallhatnak majd előadásokat, valamint más érdekességekről is tudomást szerezhetnek a kíváncsi érdeklődők.

Fotó- és képzőművészeti kiállítás is megtartásra kerül a rendezvény ideje alatt. A gyerekeknek kézműves foglalkozásokkal készülnek a szervezők, így minden korosztály talál kedvére való programot. A túrkevei rendezvényt Bagoly Bankettel zárják, mely lehetőséget nyújt a zenét és táncot kedvelők számára a kikapcsolódásra.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner