5 tengelyen - ingyenes családi nap 2023

5 tengelyen - ingyenes családi nap 2023 Zsámbék

Zsámbék - 2023 évi időpont nem ismert!

Zsámbékon kerül megtartásra az 5 tengelyen-biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny a NiT Hungary és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös rendezésében. Az esemény helyszíne a drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpályája.

A 40 tonnás monstrumokat megzabolázó gépjárművezetők Magyarország legjobb kamionsofőrje címéért versenyeznek. A látványos verseny döntőjével párhuzamosan lebonyolításra kerül egy ingyenes közlekedésbiztonsági családi nap, hiszen „A gyerekek biztonságos közlekedésre nevelését nem lehet elég korán kezdeni!” A zsámbéki feszten izgalmas interaktív és szórakoztató programok várják a kicsiket és nagyokat, ugyanis szórakozás közben játszva sajátíthatják el a biztonságos közlekedés alapszabályait.

A rendezvényre kilátogatók megtapasztalhatják, hogy milyen érzés a látássérült embereknek közlekedni, sőt teljes sötétségben a többi érzékszervünkre támaszkodva igazodni el a mindennapokban. További különleges élmények várnak a látványos mozgóplatformos szimulátorral, ahol az űrutazástól kezdve a dinótúrán át a versenyautóig választhatunk közlekedési formát.

5 tengelyen - ingyenes családi nap 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!