7 találat 2023. dec. 1. és 2024. aug. 31. között

Józsa Mihály vers-, és prózamondó fesztivál
Józsa Mihály vers-, és prózamondó fesztivál
Békéscsaba, 2023. december 2.
A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezi a békéscsabai prózamondó fesztet, mellyel az egykori színművészre emlékeznek. A kulturális programsorozat lehetőséget biztosít az amatőr vers- és/vagy prózamondóknak a bemutatkozásra.
bővebben
Sváb Zenei Fesztivál
Sváb Zenei Fesztivál
Pécs, 2023. december 28.
Kultúra, hagyomány, zene, tánc, s mindez egy helyen! Természetesen a pécsi eseményről van szó, ahol ezúttal a sváb muzsika kerül középpontba. Ez a fajta zene igazán hangzatos, mással talán össze sem téveszthető.
bővebben
Hidegfesztivál
Hidegfesztivál
Zabar, 2024. január 13.
A Nógrád megyei községben kerül megrendezésre a méltán híres zabari programsorozat. A település neve évről-évre feltűnik valamelyik médiumban, ugyanis a falucskában mérik a leghidegebb középhőmérsékletet már évek óta.
bővebben
Cziffra György fesztivál
Cziffra György fesztivál
Budapest, 2024. január 18.
Újra megrendezésre kerül ez a magas színvonalú budapesti zenei feszt. A fesztivált Balázs János zongoraművész hívta életre és minden évben az ő művészeti vezetésével készülnek a zenei programokra a meghívott művészekkel együtt.
bővebben
Holtszezon Irodalmi Fesztivál
Holtszezon Irodalmi Fesztivál
Veszprém, 2024. február 23 - 25.
Különleges kulturális programra invitáljuk az irodalom kedvelőit ezen a hétvégén. Az esemény során nyolc belvárosi helyszínen számtalan művészeti produkciót, koncertet és különböző előadásokat tekinthet meg a műértő közönség Veszprémben.
bővebben
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2024. június 20 - 24.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Tanyafeszt
Tanyafeszt
Cserkeszőlő, 2024. augusztus 8 - 11.
Cserkeszőlőn nagy fába vágják a fejszéjüket a szervezők, hiszen megrendezésre kerül a már sokak által ismert szokatlan programsorozat. A rendhagyó többnapos rendezvény évről évre tele van meglepetésekkel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!