104 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Cantemus Kórusfesztivál
Cantemus Kórusfesztivál
Nyíregyháza, 2024. augusztus 15 - 21.
A kórusok az idén is összefognak és egybegyűlnek egy nagyszabású rendezvény keretein belül, ahol a kórusmuzsikusok és kórusbarátok lehetőséget kapnak a találkozásra. A cél az idén is a szervezők részéről az, hogy a legszélesebb körben mutassák be a minőségi
bővebben
Margófeszt
Margófeszt
Szentgyörgyvár, 2024. augusztus 15 - 17.
Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen például az irodalom. Ezért is olyan nagyszerű, hogy megrendezésre kerül ez a szentgyörgyvári esemény. Nem csupán az irodalom, hanem a színház és a zene szerelmeseit is szívesen látják a rendezvényen.
bővebben
Néptánc fesztivál
Néptánc fesztivál
Mohács, 2024. augusztus 16 - 19.
Több mint 25 éves hagyománya van a mohácsi néptáncfesztnek. Évről évre több együttes érkezik Mohácsra, hogy bemutassák színes műsorukat. A helyi néptánc együttesek mellett külföldi együttesek is érkeznek a településre.
bővebben
Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál
Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál
Alsóörs, 2024. augusztus 16 - 20.
A Veszprém megyei településen ismét megrendezik az eseményt, mely több napos kikapcsolódást nyújt az őszre készülve, de még kiélvezve a nyár utolsó napjait és a jó időt.
bővebben
Mórikum Kultúr-Fröccs-Fesztivál
Mórikum Kultúr-Fröccs-Fesztivál
Mór, 2024. augusztus 18 - 20.
A Mórikumokkal a gyönyörű kastély udvarán találkozhatnak az érdeklődők. A móri rendezvényen számtalan fellépőre és programra számíthat az összes kedves érdeklődő.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Budapest, 2024. augusztus 20.
A legjelentősebb nemzeti ünnepünkön az államalapítás előtt tisztelgünk. A főváros számos pontján várják a szervezők a látogatókat, érdeklődőket. Látványos és érdekes programok kínálnak kikapcsolódást városszerte.
bővebben
Arcus Temporum
Arcus Temporum
Pannonhalma, 2024. augusztus 23 - 25.
A pannonhalmi Főapátságnál ebben az évben is érdemes pár napot eltölteni, hiszen hagyományos művészeti programok széles tárházával várják a látogatókat.
bővebben
Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2024. augusztus 29 - szeptember 1.
Füleken kerül megrendezésre a többnapos kulturális és szórakoztató programsorozat soron következő alkalma, mely évről évre sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Altalena Zenei Fesztivál
Altalena Zenei Fesztivál
Telki, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
A program szervezői hittel vallják, hogy a mai online érintkezésekkel teli és rohanó világunkban ez az esemény meghitt, családias hangulatot teremt és a zene mélyebb átélésére ad lehetőséget. Aki a klasszikus zene szerelmese, annak mindenképp itt a helye!
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Kiskőrös, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet több évtizede évről évre megrendeznek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!