104 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Zempléni Fesztivál
Zempléni Fesztivál
Sárospatak, 2024. augusztus 9 - 19.
A már évek óta megrendezésre kerülő kulturális, gasztronómiai és turisztikai eseménysorozat idén sem hagyja cserben a publikumot, a külföldi és a hazai érdeklődők legnagyobb örömére.
bővebben
Barokk Esküvő
Barokk Esküvő
Győr, 2024. augusztus 9 - 10.
Egy egyedülálló rendezvényre hívnak minden érdeklődőt Győrbe, hiszen az évek óta megrendezésre kerülő győri esemény ebben az évben sem marad el. Az egész hétvégés rendezvénysorozaton minden lesz, ami a barokk korra jellemző.
bővebben
Széf Fesztivál
Széf Fesztivál
Velencefürdő, 2024. augusztus 9 - 11.
Számtalan programmal várják a kicsiket és nagyokat ezen a csodálatos hangulatú eseménysorozaton. A fiataloknak tanulni, idősebbeknek nosztalgiázni van lehetősége ezen a néhány napon.
bővebben
Kun László Fesztivál
Kun László Fesztivál
Körösszegapáti, 2024. augusztus 10.
Egy igazi multikulturális rendezvényre invitálnak mindenkit Kőrösszegapátiba. A feszt különleges szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel hívogatja a látogatókat. Lesznek kiállítások és izgalmas gyerekprogramok is.
bővebben
Hétrétország Fesztivál
Hétrétország Fesztivál
Őriszentpéter, 2024. augusztus 10 - 20.
Sok szeretettel vár mindenkit a nyitottságról és a szeretetről szóló programsorozat legújabb eseménye Őriszentpéteren. A látogatók mindig visszatérnek, hiszen a színvonalas kulturális feszt maradandó élményeket nyújt vendégeinek.
bővebben
Királyi Napok
Királyi Napok
Székesfehérvár, 2024. augusztus 11 - 20.
Több feledhetetlen napot ígér a résztvevőknek ez a néptáncos rendezvény, ahol koncertekkel, táncházzal, Páva-gálával, kertmozival készülnek a szervezők, bármely korosztály számára igényes népművészeti programokat biztosítva.
bővebben
Summerfest
Summerfest
Százhalombatta, 2024. augusztus 12 - 21.
A folklór programok kedvelőinek hívjuk fel figyelmét erre a különleges százhalombattai eseményre, amely a Duna mellett kerül megrendezésre. Itt lesz minden, ami a folklórral kapcsolatos. Néptánc és népzenei találkozó, amely természetesen hagyományőrzés is egyben.
bővebben
Kaposfest
Kaposfest
Kaposvár, 2024. augusztus 12 - 18.
Egy különleges komolyzenei fesztivál részesei lehetnek azok, akik Kaposvárra látogatnak ekkor. Már sokadik alkalommal rendezik meg ezt a lenyűgöző eseményt.
bővebben
Nemzetközi Fúvós Napok
Nemzetközi Fúvós Napok
Paks, 2024. augusztus 12 - 17.
Igazán hangzatos eseményre invitáljuk most az érdeklődőket. A programsorozat keretében számos ország képviselői, külföldi és hazai zenészek és művészek mutatják be hazájuk, kultúrájuk esszenciáját e remek hangszerek tolmácsolásában.
bővebben
Bőköz fesztivál
Bőköz fesztivál
Kémes, 2024. augusztus 15 - 25.
A nemzeti park területén megtalálható 3 kis község ebben az évben is különleges programkínálattal várja az érkezőket. A hagyományok őrzése és a hagyományteremtés a rendezvény fő célkitűzése. Az összes korosztály számára ajánljuk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!