104 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Ördögkatlan fesztivál
Ördögkatlan fesztivál
Nagyharsány, 2024. július 30 - augusztus 3.
A Villányi-hegységben Nagyharsány település ad otthont ennek a nívós fesztnek. Több napon keresztül látogatható a rengeteg program, amely már évek óta megrendezésre kerül. A rendezvényen színházi és jazz előadások, könnyűzenei programok várnak mindenkit.
bővebben
Jazzfőváros
Jazzfőváros
Kecskemét, 2024. augusztus 1 - 4.
Évről évre sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők a jazz fővárosába. A kecskeméti rendezvényen több napon keresztül szól a zene, amelyen nemzetközi előadók is szép számmal képviseltetik magukat.
bővebben
Jazzpiknik
Jazzpiknik
Paloznak, 2024. augusztus 1 - 3.
Ez a nyár sem telhet el a különleges paloznaki piknik nélkül, amely különleges programok kínálatával várja az érkező vendégeket. A Balaton partja és a hatalmas bulik mindenkit várnak.
bővebben
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Eger, 2024. augusztus 5 - 9.
Neves írónk emlékére rendezik meg ezt a különleges eseményt az Egri Csillagok városában. Az egri-várban több napon keresztül zajlanak az izgalmas programok.
bővebben
Csángó Fesztivál
Csángó Fesztivál
Jászberény, 2024. augusztus 6 - 11.
Az esemény célkitűzése, hogy egy adott kisebbségben élő magyar népcsoport, ez esetben a csángó-magyarok kulturális értékeit, életét, a csángó-embereket minél szélesebb rétegnek mutassák be Jászberényben.
bővebben
Zenél a Kastély Fesztivál
Zenél a Kastély Fesztivál
Gödöllő, 2024. augusztus 7 - 14.
Nagyszabású zenei programsorozat veszi kezdetét a gödöllői Királyi Kastélyban. A többnapos rendezvény alatt különböző mesterkurzusokon vehetnek részt az érdeklődők, akik tudásukat koncerten mutathatják be neves előadókkal együtt.
bővebben
ArTúr Fesztivál
ArTúr Fesztivál
Mezőtúr, 2024. augusztus 8 - 10.
A mezőtúri helyszínen kortárs néprajzi és képzőművészeti kiállítások tekinthetők meg, emellett számtalan zenei és színpadi produkció várható.
bővebben
Tanyafeszt
Tanyafeszt
Cserkeszőlő, 2024. augusztus 8 - 11.
Cserkeszőlőn nagy fába vágják a fejszéjüket a szervezők, hiszen megrendezésre kerül a már sokak által ismert szokatlan programsorozat. A rendhagyó többnapos rendezvény évről évre tele van meglepetésekkel.
bővebben
Alba Regia Jazz Feszt
Alba Regia Jazz Feszt
Székesfehérvár, 2024. augusztus 8 - 10.
A királyok városa most is szeretettel vár mindenkit az idei fehérvári jazz napok alkalmából. A hazai jazz-funk kedvelőinek mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Abaliget, 2024. augusztus 9 - 11.
Abaligeten rendezik ezt a nemzetközi méretet öltő zenei fesztet, amelyre mindenkit várnak a szervezők. A hazai előadók mellett számtalan külföldi előadó is fellép. A közkedvelt bluegrass, a folk és a dzsessz zene is elérhető itt az érdeklődők számára.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!