104 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Fesztiválkatlan
Fesztiválkatlan
Tokaj, 2024. június 22 - augusztus 31.
Egyedülálló atmoszférát biztosít hazánk egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíne, ahol a fesztiválszezon során számtalan színes és változatos program várja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a mesés szépségű Tokaj-Hegyalján.
bővebben
Bagaméri Fesztivál
Bagaméri Fesztivál
Kisújszállás, 2024. június 23.
A kisújszállási feszt tulajdonképpen a település családi napja, így a programok is úgy lesznek összeállítva, hogy bármely korosztály jól érezze magát. Természetesen a programok közül a legtöbb a gyerekeknek szól, így biztosak lehetünk abban, hogy jól fogja magát érezni a
bővebben
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Sopron, 2024. június 23.
Sopron Fő terét a fúvóstalálkozó pezsdíti fel egy pár napra. A zenészek és a mazsorettesek az Ünnepi Heteket megtöltik élettel. A feszt olyan mértékben fejlődött az elmúlt években, hogy már külföldi fúvószenészek is érkeznek ide.
bővebben
Tricikli Fesztivál
Tricikli Fesztivál
Szeged, 2024. június 27 - 30.
Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely elkalauzolja a látogatókat a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.
bővebben
Sétatér fesztivál
Sétatér fesztivál
Pécs, 2024. június 27 - 30.
A gesztenyefák árnyékában idén is várja a látogatókat ez a szép város különleges rendezvényére. Nagyszerű gasztro és kulturális programsorozatok várnak az érdeklődőkre, hiszen a régió borászatai mind képviseltetik magukat az eseményen.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2024. június 27 - 30.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szeged, 2024. június 28 - augusztus 20.
A híres-neves feszt programkínálatában sok olyan műsor van, amely levehetetlen a palettáról. Biztosan most is láthatjuk azon műsorokat, melyek már a korábbi években is nagy sikerrel szerepeltek.
bővebben
ARTJÁRÓ Összművészeti Fesztivál
ARTJÁRÓ Összművészeti Fesztivál
Szolnok, 2024. június 28 - 29.
Szolnokon vár mindenkit ezen a nyáron is az összművészeti feszt, amely évente kerül megrendezésre, ahol színvonalas programok sokasága várja az érdeklődőket.
bővebben
Kabóciádé
Kabóciádé
Veszprém, 2024. június 28 - 30.
A veszprémi feszt hívja a kisgyermekes családokat, hiszen a település nyitó ünnepsége leginkább a kicsikről szól. Azok, akik szeretnének egy varázslatos világba csöppenni, mindenképpen látogassanak ki a helyszínre.
bővebben
Bondoró fesztivál
Bondoró fesztivál
Balatonalmádi, 2024. június 28 - 30.
A Veszprém megyei település pár napra ismét egy varázslatos világgá alakul át. A programsorozat újfent átalakítja az utcákat néhány napra, hiszen a Bondoró Utcaszínház feszt nevet viselő esemény megrendezésre kerül a színházrajongók nagy örömére.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!