129 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Altalena Zenei Fesztivál
Altalena Zenei Fesztivál
Telki, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
A program szervezői hittel vallják, hogy a mai online érintkezésekkel teli és rohanó világunkban ez az esemény meghitt, családias hangulatot teremt és a zene mélyebb átélésére ad lehetőséget. Aki a klasszikus zene szerelmese, annak mindenképp itt a helye!
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Kiskőrös, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet több évtizede évről évre megrendeznek.
bővebben
Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2024. augusztus 30 - 31.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Balaton fesztivál
Balaton fesztivál
Tihany, 2024. augusztus 30.
A balatoni település várja a családokat, baráti társaságokat, munkahelyi csapatokat és mindenkit, aki pihenésre, kellemes zenére, minőség időtöltésre vágyik. S mi lenne erre megfelelőbb hely, ha nem a Balaton partja?
bővebben
Liszt Fesztivál
Liszt Fesztivál
Gödöllő, 2024. augusztus 31 - szeptember 1.
A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely már több, mint 15 éve kerül megtartásra ébről évre. Ez egy többnapos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú
bővebben
Bartók Feszt
Bartók Feszt
Budapest, 2024. augusztus 31.
Bartók Béla a magyar zenetörténet egyik legjelentősebb és legmeghatározóbb alakja. Zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, sőt zenetanár is volt a Zeneakadémián. Egy ilyen nagyszerű ember megérdemli, hogy az ő nevét viselje egy rangos zenei esemény.
bővebben
ZeneSzüret Fesztivál
ZeneSzüret Fesztivál
Pécs, 2024. szeptember 2 - 8.
Pécs és a zenei élet egyik legkedveltebb rendezvénysorozata indul útjára ismét. A több éves múlttal rendelkező esemény színes kulturális repertoárral készül az idei évben is. A több napon át tartó színvonalas programok kultúrára, művészetekre igényes érdeklődőket
bővebben
Quasimodo fesztivál
Quasimodo fesztivál
Balatonfüred, 2024. szeptember 5 - 11.
Balatonfüreden idén újból megrendezésre kerül Salvatore Quasimodo tiszteletére a Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála, melyet már 1992 óta évről évre megtartanak a városban. Az olasz költő nemzetközileg is elismert, 1961-ben járt Balatonfüreden, a Tagore sétányon egy
bővebben
Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2024. szeptember 6 - 7.
Nagykátán ismét hatalmas ünnepséget szerveznek, melyre bárkit sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Bárka Fesztivál
Bárka Fesztivál
Tolna, 2024. szeptember 6 - 7.
A Duna part közelében rendezik meg ezt az izgalmas eseményt, amely tartalmas programot kínál bármely korosztálynak. Itt minden lesz, ami szem szájnak ingere és a kulturális kínálatba belefér.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!