104 találat 2024. jún. 11. és 2025. jan. 31. között

Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2024. augusztus 30 - 31.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Balaton fesztivál
Balaton fesztivál
Tihany, 2024. augusztus 30.
A balatoni település várja a családokat, baráti társaságokat, munkahelyi csapatokat és mindenkit, aki pihenésre, kellemes zenére, minőség időtöltésre vágyik. S mi lenne erre megfelelőbb hely, ha nem a Balaton partja?
bővebben
Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2024. szeptember 6 - 7.
Nagykátán ismét hatalmas ünnepséget szerveznek, melyre bárkit sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Bárka Fesztivál
Bárka Fesztivál
Tolna, 2024. szeptember 6 - 7.
A Duna part közelében rendezik meg ezt az izgalmas eseményt, amely tartalmas programot kínál bármely korosztálynak. Itt minden lesz, ami szem szájnak ingere és a kulturális kínálatba belefér.
bővebben
Pozsonyi Piknik
Pozsonyi Piknik
Budapest, 2024. szeptember 7.
Ez egy színvonalas program a fővárosban, mely idén ismét megrendezésre kerül. Az egész napos esemény a művészetekről szól.
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2024. szeptember 13 - 15.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. Nagyszerű zenék és borélmény várható, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 14 - 22.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2024. szeptember 18 - 22.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül ez az ünnep, ahol minden Pécsről, a pécsiekről és a kultúráról szól, illetve amely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2024. szeptember 18 - 21.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 26 - 29.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!