117 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Tanyafeszt
Tanyafeszt
Cserkeszőlő, 2024. augusztus 8 - 11.
Cserkeszőlőn nagy fába vágják a fejszéjüket a szervezők, hiszen megrendezésre kerül a már sokak által ismert szokatlan programsorozat. A rendhagyó többnapos rendezvény évről évre tele van meglepetésekkel.
bővebben
Alba Regia Jazz Feszt
Alba Regia Jazz Feszt
Székesfehérvár, 2024. augusztus 8 - 10.
A királyok városa most is szeretettel vár mindenkit az idei fehérvári jazz napok alkalmából. A hazai jazz-funk kedvelőinek mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Abaliget, 2024. augusztus 9 - 11.
Abaligeten rendezik ezt a nemzetközi méretet öltő zenei fesztet, amelyre mindenkit várnak a szervezők. A hazai előadók mellett számtalan külföldi előadó is fellép. A közkedvelt bluegrass, a folk és a dzsessz zene is elérhető itt az érdeklődők számára.
bővebben
Zempléni Fesztivál
Zempléni Fesztivál
Sárospatak, 2024. augusztus 9 - 19.
A már évek óta megrendezésre kerülő kulturális, gasztronómiai és turisztikai eseménysorozat idén sem hagyja cserben a publikumot, a külföldi és a hazai érdeklődők legnagyobb örömére.
bővebben
Barokk Esküvő
Barokk Esküvő
Győr, 2024. augusztus 9 - 10.
Egy egyedülálló rendezvényre hívnak minden érdeklődőt Győrbe, hiszen az évek óta megrendezésre kerülő győri esemény ebben az évben sem marad el. Az egész hétvégés rendezvénysorozaton minden lesz, ami a barokk korra jellemző.
bővebben
Széf Fesztivál
Széf Fesztivál
Velencefürdő, 2024. augusztus 9 - 11.
Számtalan programmal várják a kicsiket és nagyokat ezen a csodálatos hangulatú eseménysorozaton. A fiataloknak tanulni, idősebbeknek nosztalgiázni van lehetősége ezen a néhány napon.
bővebben
Kun László Fesztivál
Kun László Fesztivál
Körösszegapáti, 2024. augusztus 10.
Egy igazi multikulturális rendezvényre invitálnak mindenkit Kőrösszegapátiba. A feszt különleges szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel hívogatja a látogatókat. Lesznek kiállítások és izgalmas gyerekprogramok is.
bővebben
Hétrétország Fesztivál
Hétrétország Fesztivál
Őriszentpéter, 2024. augusztus 10 - 20.
Sok szeretettel vár mindenkit a nyitottságról és a szeretetről szóló programsorozat legújabb eseménye Őriszentpéteren. A látogatók mindig visszatérnek, hiszen a színvonalas kulturális feszt maradandó élményeket nyújt vendégeinek.
bővebben
Királyi Napok
Királyi Napok
Székesfehérvár, 2024. augusztus 11 - 20.
Több feledhetetlen napot ígér a résztvevőknek ez a néptáncos rendezvény, ahol koncertekkel, táncházzal, Páva-gálával, kertmozival készülnek a szervezők, bármely korosztály számára igényes népművészeti programokat biztosítva.
bővebben
Summerfest
Summerfest
Százhalombatta, 2024. augusztus 12 - 21.
A folklór programok kedvelőinek hívjuk fel figyelmét erre a különleges százhalombattai eseményre, amely a Duna mellett kerül megrendezésre. Itt lesz minden, ami a folklórral kapcsolatos. Néptánc és népzenei találkozó, amely természetesen hagyományőrzés is egyben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!