117 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Krisna-völgyi Búcsú
Krisna-völgyi Búcsú
Somogyvámos, 2024. július 26 - 28.
A Krisna völgy egy varázslatos hely a maga szeretetteljes környezetével, s a benne szorgosan munkálkodó emberekkel egy új világot tár a látogatók elé. Az itt megrendezésre kerülő esemény hozzájárul ahhoz, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt páratlan és feledhetetlen
bővebben
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Tiszafüred, 2024. július 26 - 28.
Idén nyáron is megrendezésre kerül és várja a minőségi kultúra és természet kedvelőit a tiszafüredi operafesztivál eseménye. A rendezvénysorozaton lesz komolyzenei-kerékpáros túra emellett fantasztikus zenei élmények várnak mindenkire.
bővebben
Auer Fesztivál
Auer Fesztivál
Veszprém, 2024. július 29 - augusztus 4.
Auer Lipót emlékére kerül megrendezésre ez a veszprémi program. A komolyzenei élet híres főszereplőit hívják el pár napra a városba a szervezők, akik szonáta estet, zongora estet és számos különleges előadást kínálnak az érdeklődőknek.
bővebben
Ördögkatlan fesztivál
Ördögkatlan fesztivál
Nagyharsány, 2024. július 30 - augusztus 3.
A Villányi-hegységben Nagyharsány település ad otthont ennek a nívós fesztnek. Több napon keresztül látogatható a rengeteg program, amely már évek óta megrendezésre kerül. A rendezvényen színházi és jazz előadások, könnyűzenei programok várnak mindenkit.
bővebben
Jazzfőváros
Jazzfőváros
Kecskemét, 2024. augusztus 1 - 4.
Évről évre sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők a jazz fővárosába. A kecskeméti rendezvényen több napon keresztül szól a zene, amelyen nemzetközi előadók is szép számmal képviseltetik magukat.
bővebben
Jazzpiknik
Jazzpiknik
Paloznak, 2024. augusztus 1 - 3.
Ez a nyár sem telhet el a különleges paloznaki piknik nélkül, amely különleges programok kínálatával várja az érkező vendégeket. A Balaton partja és a hatalmas bulik mindenkit várnak.
bővebben
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Eger, 2024. augusztus 5 - 9.
Neves írónk emlékére rendezik meg ezt a különleges eseményt az Egri Csillagok városában. Az egri-várban több napon keresztül zajlanak az izgalmas programok.
bővebben
Csángó Fesztivál
Csángó Fesztivál
Jászberény, 2024. augusztus 6 - 11.
Az esemény célkitűzése, hogy egy adott kisebbségben élő magyar népcsoport, ez esetben a csángó-magyarok kulturális értékeit, életét, a csángó-embereket minél szélesebb rétegnek mutassák be Jászberényben.
bővebben
Zenél a Kastély Fesztivál
Zenél a Kastély Fesztivál
Gödöllő, 2024. augusztus 7 - 14.
Nagyszabású zenei programsorozat veszi kezdetét a gödöllői Királyi Kastélyban. A többnapos rendezvény alatt különböző mesterkurzusokon vehetnek részt az érdeklődők, akik tudásukat koncerten mutathatják be neves előadókkal együtt.
bővebben
ArTúr Fesztivál
ArTúr Fesztivál
Mezőtúr, 2024. augusztus 8 - 10.
A mezőtúri helyszínen kortárs néprajzi és képzőművészeti kiállítások tekinthetők meg, emellett számtalan zenei és színpadi produkció várható.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!