117 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Veszprém, 2024. június 21 - 23.
Veszprémben hamarosan megrendezésre kerül az operett műfaj, valamint Rátonyi Róbert munkásságának kedvelőinek nagy örömére a többnapos operett gála, mely számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra bármely korosztálynak.
bővebben
Múzeumok Éjszakája
Múzeumok Éjszakája
Budapest, 2024. június 22.
Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend ez a kulturális esemény, mely során különleges körülmények között kereshetjük fel hazánk számos múzeumát. Az éjszakai múzeumi programok idén is érdekes lehetőségeket kínálnak az egész családnak.
bővebben
Mézesvölgyi Nyár
Mézesvölgyi Nyár
Veresegyház, 2024. június 22.
Szabadtéri programokkal, színdarabokkal és zenei különlegességekkel készül Pest megye legnagyobb összművészeti rendezvénysorozata. Kulturális kalandozás várja az érdeklődőket.
bővebben
Fesztiválkatlan
Fesztiválkatlan
Tokaj, 2024. június 22 - augusztus 31.
Egyedülálló atmoszférát biztosít hazánk egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíne, ahol a fesztiválszezon során számtalan színes és változatos program várja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a mesés szépségű Tokaj-Hegyalján.
bővebben
Bagaméri Fesztivál
Bagaméri Fesztivál
Kisújszállás, 2024. június 23.
A kisújszállási feszt tulajdonképpen a település családi napja, így a programok is úgy lesznek összeállítva, hogy bármely korosztály jól érezze magát. Természetesen a programok közül a legtöbb a gyerekeknek szól, így biztosak lehetünk abban, hogy jól fogja magát érezni a
bővebben
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Sopron, 2024. június 23.
Sopron Fő terét a fúvóstalálkozó pezsdíti fel egy pár napra. A zenészek és a mazsorettesek az Ünnepi Heteket megtöltik élettel. A feszt olyan mértékben fejlődött az elmúlt években, hogy már külföldi fúvószenészek is érkeznek ide.
bővebben
Tricikli Fesztivál
Tricikli Fesztivál
Szeged, 2024. június 27 - 30.
Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely elkalauzolja a látogatókat a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.
bővebben
Sétatér fesztivál
Sétatér fesztivál
Pécs, 2024. június 27 - 30.
A gesztenyefák árnyékában idén is várja a látogatókat ez a szép város különleges rendezvényére. Nagyszerű gasztro és kulturális programsorozatok várnak az érdeklődőkre, hiszen a régió borászatai mind képviseltetik magukat az eseményen.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2024. június 27 - 30.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szeged, 2024. június 28 - augusztus 20.
A híres-neves feszt programkínálatában sok olyan műsor van, amely levehetetlen a palettáról. Biztosan most is láthatjuk azon műsorokat, melyek már a korábbi években is nagy sikerrel szerepeltek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!