117 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Várszínház Összművészeti Fesztivál
Várszínház Összművészeti Fesztivál
Gyula, 2024. június 5.
A városban a gyulai színház ad otthont a különleges rendezvénynek, amelyre az összes korosztályt várják. A nem mindennapi eseménysorozat több héten keresztül várja a látogatókat.
bővebben
Gitárfesztivál
Gitárfesztivál
Szeged, 2024. június 6 - 8.
A Pavlovits Dávid gitárművész-zeneszerző által alapított, immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő szegedi esemény várja az érdeklődőket. A klasszikus gitár az egyik legnépszerűbb hangszer, amely világhírű sztárokat is vonz. Klasszikus koncertek, flamencoestek, jazz
bővebben
Duna Karnevál
Duna Karnevál
Budapest, 2024. június 7 - 14.
A fővárosi rendezvények egyik kiemelkedő kulturális eseményét rendezik meg már több, mint húsz éves múlttal. A programsorozat igazi kulturális kavalkád, ahol a nemzetközi művészeti élvonalból is érkeznek fellépők, művészek.
bővebben
Kórusok Éjszakája
Kórusok Éjszakája
Budapest, 2024. június 8.
Az a capella hangzásvilág kedvelői számára különleges kulturális eseményre invitálunk most. Évek óta megrendezésre kerül egy kórustalálkozó, ahol hazai és külföldi amatőr énekkarok örvendeztetik meg előadásaikkal a zeneszerető közönséget.
bővebben
Ünnepi Könyvhét
Ünnepi Könyvhét
Balatonfüred, 2024. június 10 - 15.
A különleges balatonfüredi rendezvénysorozaton könyvbemutatók, számtalan irodalmi és változatos programok várják a látogatókat.
bővebben
Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Balatonfüred, 2024. június 10 - 15.
Balatonfüreden egész napos rendezvénysorozat várja a könyv, a bor és a jazz szerelmeseit. A változatos programok a hosszú hétvégére érkezőknek is kellemes elfoglaltságot kínál.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2024. június 14.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Kék madár fesztivál
Kék madár fesztivál
Kalocsa, 2024. június 14 - 16.
A Kék Madár Alapítvány évről évre megrendezi a kalocsai fesztet a városban. A színes és egyben nívós rendezvénysorozaton kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A több napos eseményen koncertek és előadások széles repertoárja vár mindenkire.
bővebben
Fűz-Tér fesztivál
Fűz-Tér fesztivál
Füzesgyarmat, 2024. június 14 - 15.
Miért maradna otthon bárki, ha felvonulhat Füzesgyarmat utcáin egy fúvós zenekar kíséretében és mazsorett botokkal trükköző csoport ölelésében? Egy egész délután rendelkezésére áll a látogatóknak, hogy meghallgassák és megnézzék a bemutatókat.
bővebben
KOSBOR Fesztivál
KOSBOR Fesztivál
Dorog, 2024. június 14 - 15.
A dorogi összművészeti fesztet évről évre megrendezik a városban, amely mindig nagy sikert arat. A térség gasztro eseménye bármely korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!