117 találat 2024. máj. 30. és 2025. jan. 31. között

Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2024. augusztus 29 - szeptember 1.
Füleken kerül megrendezésre a többnapos kulturális és szórakoztató programsorozat soron következő alkalma, mely évről évre sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Altalena Zenei Fesztivál
Altalena Zenei Fesztivál
Telki, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
A program szervezői hittel vallják, hogy a mai online érintkezésekkel teli és rohanó világunkban ez az esemény meghitt, családias hangulatot teremt és a zene mélyebb átélésére ad lehetőséget. Aki a klasszikus zene szerelmese, annak mindenképp itt a helye!
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Kiskőrös, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet több évtizede évről évre megrendeznek.
bővebben
Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2024. augusztus 30 - 31.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Balaton fesztivál
Balaton fesztivál
Tihany, 2024. augusztus 30.
A balatoni település várja a családokat, baráti társaságokat, munkahelyi csapatokat és mindenkit, aki pihenésre, kellemes zenére, minőség időtöltésre vágyik. S mi lenne erre megfelelőbb hely, ha nem a Balaton partja?
bővebben
Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2024. szeptember 6 - 7.
Nagykátán ismét hatalmas ünnepséget szerveznek, melyre bárkit sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Bárka Fesztivál
Bárka Fesztivál
Tolna, 2024. szeptember 6 - 7.
A Duna part közelében rendezik meg ezt az izgalmas eseményt, amely tartalmas programot kínál bármely korosztálynak. Itt minden lesz, ami szem szájnak ingere és a kulturális kínálatba belefér.
bővebben
Pozsonyi Piknik
Pozsonyi Piknik
Budapest, 2024. szeptember 7.
Ez egy színvonalas program a fővárosban, mely idén ismét megrendezésre kerül. Az egész napos esemény a művészetekről szól.
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2024. szeptember 13 - 15.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. Nagyszerű zenék és borélmény várható, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 14 - 22.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!