78 találat 2024. máj. 16. és 2025. jan. 31. között

Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2024. szeptember 13 - 15.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. Nagyszerű zenék és borélmény várható, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 14 - 22.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2024. szeptember 18 - 22.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül ez az ünnep, ahol minden Pécsről, a pécsiekről és a kultúráról szól, illetve amely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 26 - 29.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2024. szeptember 27 - 29.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt programsorozatukat.
bővebben
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Budapest, 2024. szeptember 30 - november 10.
Egy igazán fantasztikus program, mely hosszas ideig nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget gyereknek, felnőttnek, magánszemélynek, pedagógusnak és mindenkinek, aki érdeklődik a múzeumok világa iránt.
bővebben
Kamaraopera fesztivál
Kamaraopera fesztivál
Eger, 2024. október 24 - 27.
Az opera műfaját kedvelők számára eljött a különleges lehetőség, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak az eseményre való kilátogatással. Az egri város színes programsorozatot vonultatnak fel minden évben.
bővebben
Országos Szólótáncfesztivál
Országos Szólótáncfesztivál
Békéscsaba, 2025. január 17 - 19.
A szakmai berkekben már jól ismert békéscsabai szólótáncverseny két évente kerül megrendezésre, mely sok tehetségnek lehetőséget ad a bemutatkozásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!