77 találat 2024. ápr. 3. és 2024. okt. 31. között

Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Miskolc, 2024. május 10 - 13.
A miskolci eseményen kamarakórusok és énekegyüttesek mérik össze tudásukat. Az előadásokat különböző helyszíneken rendezik meg, főképp templomokban és hangversenytermekben.
bővebben
Forgórózsa Fesztivál
Forgórózsa Fesztivál
Tatabánya, 2024. május 10 - 12.
A Kárpát medencében élő magyarság archaikus népi kultúráját bemutató programsorozat évről évre különböző tájegységeket mutat be az érdeklődők számára. Ezzel is ablakot nyitva hazánk kultúrájának jobb megismerésére, átélésére.
bővebben
Kortárs Művészeti Fesztivál
Kortárs Művészeti Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. május 17 - 19.
A koncertek, kiállítások, színpadi, színházi bemutatók különleges helyszíneken, a történelmi belvárostól a Bory-várig több napon át pezsgő élettel, sokasággal töltik meg a tereket.
bővebben
Református Zenei Fesztivál
Református Zenei Fesztivál
Budapest, 2024. május 17 - 19.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a budapesti feszt, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú, hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Hévíz, 2024. május 17 - 20.
Hévízen igazi kulturális programok lehetőségével várják az érdeklődőket a pünkösdi ünnepek alatt. Színes esemény, mely több napon át szórakoztató produkciókkal csábítja a közönséget.
bővebben
Egyházzenei Fesztivál
Egyházzenei Fesztivál
Békéscsaba, 2024. május 18 - 26.
Egy héten keresztül élvezhetjük Békéscsabán az Egyházi zene feszt összes programját. Az esemény évről évre nagy sikerrel zajlik, amely kimondottan a magyar történelmi egyházak zenei sokszínűségét igyekszik bemutatni.
bővebben
Koreai Kulturális Fesztivál
Koreai Kulturális Fesztivál
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Azok, akik érdeklődnek más kultúrák iránt is, ne hagyják ki ezt a budapesti kulturális eseményt. A Dél-Koreát és Magyarországot összekapcsoló rendezvényen koreai művészek, a koreai nyelv, a modern popkultúra is helyet kap.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Budapest, 2024. május 19.
Kultúrák és kontinensek programja világsztárokkal és szuperprodukciókkal! A teljes nyár folyamán különleges élményt ígérő előadásokkal vár mindenkit a budapesti feszt a Margitszigeten! A rendezvényre már megkezdődött a jegyek értékesítése.
bővebben
Bodzavirág fesztivál
Bodzavirág fesztivál
Fertőboz, 2024. május 25.
Fertőboz település ad újra otthont a rendezvénynek. Az eseményre a belépés ingyenes. A programok természetesen a bodza körül forognak, de számtalan kísérő program is szórakoztatja az egybegyűlteket.
bővebben
Gyulavári Napok
Gyulavári Napok
Gyula, 2024. május 25 - 26.
Gyulán a több napos rendezvény zenés és táncos programokkal várja az érdeklődőket. A Gyulavári-kastély és annak környékén megtartandó rendezvényen ifjúsági programok és számos színpadi program lesz.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!