162 találat 2024. febr. 21. és 2024. okt. 31. között

Régi Zenei Napok
Régi Zenei Napok
Vác, 2024. június 29 - július 6.
Több, mint harminc éve már, hogy évről-évre megrendezésre kerül a zenei eseménysorozat. Ezúttal is páratlan kurzus- és koncertkínálattal készülnek a szervezők.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Somogyvár, 2024. június 29.
Somogyváron rendezik meg a több, mint 30 éves múlttal rendelkező kulturális eseménysorozatot. A többnaposra tervezett programokból mindenki kedvére válogathat. A kulturális programokkal színesített rendezvényre várják a látogatókat.
bővebben
Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2024. június 29.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Zsolnay Fényfesztivál
Zsolnay Fényfesztivál
Pécs, 2024. július 4 - 7.
Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.
bővebben
EFKZ Művészeti fesztivál
EFKZ Művészeti fesztivál
Biatorbágy, 2024. július 5 - 7.
Egy csodálatos eseménysorozat várja az érdeklődő közönséget, ahol számos látnivalóval kedveznek a szervezők. A biatorbágyi rendezvény középpontjában a művészet áll. Szobrászat, zenei élmények klasszikus, komoly- és könnyűzenei stílusban, valamint irodalom várható.
bővebben
Homokháti Sokadalom
Homokháti Sokadalom
Mórahalom, 2024. július 5 - 7.
A Csongrád megyei Mórahalom immár több, mint 15 éve, hogy évről évre megrendezi jól ismert rendezvénysorozatát. A gasztronómiai és kulturális esemény mindig az összes korosztálynak szól.
bővebben
Agria Nyári Játékok
Agria Nyári Játékok
Eger, 2024. július 5 - augusztus 3.
A különlegesen összeválogatott produkciók évre-évre több látogatót vonzanak. Jegy ellenében az összes előadás látogatható. A különböző előadásokra eltérő árakon értékesítik a belépőket.
bővebben
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sárvár, 2024. július 5 - 6.
Már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű sörös esemény, amelyre mindenkit várnak. A fúvós szakma apraja nagyja a helyszínen lesz és mindenkinek biztosítja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Borok és Húrok fesztivál
Borok és Húrok fesztivál
Szekszárd, 2024. július 6.
A városban sokadik éve rendezik meg ezt a különleges eseményt, amelyen művészeti együttesek is fellépnek, valamint a helyi borászok is képviseltetik magukat.
bővebben
Cervinus Művészeti Fesztivál
Cervinus Művészeti Fesztivál
Szarvas, 2024. július 11 - 14.
A Békés megyei településen ismét készülődik valami. A többnapos esemény a kultúrára, a művészetekre érzékenyek számára különösen ajánlott. Idén is számtalan összművészeti programmal készülnek a rendezvény szervezői.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!